«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση μου σε μια αναδημοσίευση στα «Νέα του ΠΑΣΟΚ»

Το άνανδρο αυτό άρθρο είχε αναρτηθεί πριν δυο μέρες στο facebook –και μάλιστα στην σελίδα «Τα Νέα του ΠΑΣΟΚ»- από ένα γνωστό υβριστή.
Όπου και έδωσα την ακόλουθη απάντηση μέσα από τα σχόλια :

"Από όλα αυτά που γράφει ο … αρθογράφος (βρισκόμενος σίγουρα σε εντεταλμένη υπηρεσία!) κρατάω μόνο το «Όποιος έχει γνωρίσει τον Γιώργο Παπανδρέου ή όποιος απλώς έχει παρακολουθήσει την πολιτική διαδρομή του, δεν μπορεί παρά να του αναγνωρίσει χαρίσματα», διότι είναι το μόνο αληθινό από τα γραφόμενα αυτού του άρθρου. Κατά τα άλλα:
-ευτυχώς ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε την θεϊκή τύχη (πες το και τύχη αν προτιμάς... προσωπικά το λέω ευλογία) να έχει το όνομα Παπανδρέου, αλλά πήρε και τις αρχές και τις αξίες μιας βαθιάς δημοκρατικής και σοσιαλιστικής οικογένειας μαζί με αυτό, γραμμένα στο DNA του, όπως και στην ανατροφή του. (Και λέω θεϊκή τύχη, διότι ποιος πραγματικός πολιτικός για τους πολίτες θα μπορούσε να έχει μια ανάλογη σταδιοδρομία των αξιών του, μέσα σε μια ελληνική σημερινή «πολιτική» σκηνή βρισκόμενη σε μια απόλυτη σήψη της διαφθοράς και διαπλοκής με την ολιγαρχία? Σαν και τους αφήνετε τους πραγματικούς πολιτικούς για τους πολίτες να έχουν χώρο στο προσκήνιο?) Ούτε καν έτσι δεν τον αφήσατε να καθαρίζει την δυσοσμία και την βρομιά που μας έφερε σε αυτή την σηψαιμία της ελληνικής κοινωνίας. Και εδώ αναφέρω και την φράση «λεφτά υπάρχουν ΑΝ»… το αν καθαρίζεις αυτή την βρομιά, το αν δείχνεις σε ποιες τσέπες πήγαν αυτά τα λεφτά σας έχει πειράξει… «σύντροφοι»…!!! (Τι «σύντροφοι» δηλαδή??? Με αυτά τα δήθεν «επιχειρήματα» που παρουσιάζετε θα είχαν ζηλέψει και οι δεξιοί μαζί με τους μπαλτάκους και τους χρυσαυγήτες…) Διότι έδειξε τις τσέπες των αφεντικών σας!!!
-η μικρότητα του «πολιτικού» και «σοσιαλιστικού» σας λόγου φαίνεται και στην άδικη και άνανδρη αναφορά στα «σπαστά ελληνικά» της μητέρας του, η οποία απέδειξε με όλες τις ενέργειες της για ισότητα και πολλά άλλα, αλλά και με την απέραντη μετριοφροσύνη και διακριτικότητα της, ότι είναι πιο σοσιαλίστρια και Ελληνίδα στην πράξη, από όλες σας τις ενέργειες και όλων σας που «έτυχε να λύνετε το βιοποριστικό σας πρόβλημα» καιροσκοπώντας επί δεκαετίες, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην «πολιτική» σας σταδιοδρομία! Μην ξεχνάτε ότι και εσείς είστε παιδιά κάποιων… είτε πνευματικά, είτε βιολογικά, οι επιλογές σας δείχνουν ότι εγκεφαλικά μείνατε ακόμη «παιδιά», όχι όμως και ψυχικά… και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για όλους μας, διότι κρατάτε θέσεις που δεν σας αναλογούν, σε ότι αφορά το πραγματικό καλό της κοινωνίας!
-το «βιότοπο επικίνδυνης μετριότητας» εσείς είσαστε αυτοί που το αποτελούσατε! Αν και θα προσθέσω- πολύ πιο κάτω από μέτριοι αποδειχθήκατε, άρα τόσο πιο επικίνδυνοι για την πορεία του κόμματος και της χώρας ολόκληρης! Και βέβαια δεν ήταν «ωραία και καλά» όλα του Παπανδρέου ΓΙΑ ΣΑΣ, διότι έδειξε πόσο πολύ «νάνοι» είστε μπροστά σε μια πολιτική μεγαλοφυΐα που προσπάθησε να μας πηγαίνει με τόλμη σε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολλούς. Όχι όμως για σας τους λίγους, οι οποίοι έχετε ως απόλυτο σκοπό και ύπαρξη στην πολιτική σκηνή να τους εξυπηρετείτε για τις τσέπες τους &σας- και μόνο! Πονάει η αλήθεια και τσούζει…
-«Ουσιαστικά παραιτημένο Καραμανλή» το 2009, μετά από την έκθεση της κομισιόν και του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ- Μπαρόζο- για το ότι έπρεπε να πάμε στο ΔNΤ από το τέλος του 2007… αν και εσείς κάνατε ότι μπορούσατε να τον κρατήσετε τον «παραιτημένο» το 2007 στο προσκήνιο «ώστε να ολοκληρώσει το έργο του» και εσείς να προχωρήσετε στο δρόμο για το Ζάππειο του 2007 του εκλεκτού σας, την «ευφυΐα» των καναλαρχών φίλων σας, ο οποίος αποδείχτηκε πολύ λίγος… Και αυτό πονάει και τσούζει!! Όπως πονάει και τσούζει και ότι όπου και αν πέρασε ο εκλεκτός σας ως υπουργός, δύσκολα να μην βρεθεί την «σφραγίδα του» σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των ημετέρων της ολιγαρχίας που τόσο πάλεψαν οι Παπανδρέου.
-Και βέβαια ότι σας πόνεσε ότι ο Παπανδρέου το πάλεψε με όλη του την δύναμη ώστε να παρέχει ότι καλύτερο στους φτωχούς αυτής της χώρας, όπως και έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες επί μήνες, ώστε να μην είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στο ΔNΤ… αν και οι φίλοι σας του Γκολντμαν –Σακς και του οίκου αξιολόγησης που εξυπηρετεί αυτά τα τραπεζικά συμφέροντα, έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να μην έχουμε άλλη λύση. Επίσης μην «ξεχνάτε» ότι ο Σημίτης μίλησε στην Βουλή το 2008 για την ανάγκη της χώρας να προσφύγει στο ΔNΤ … (ο ίδιος που δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να τελειώσει πριν κάτι χρόνια, ο ίδιος που σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα που κάνετε προς την μετάλλαξη και λήθη του Σοσιαλιστικού Κινήματος…)  Όσο για το αν μίλησε ο Παπανδρέου -μετά την εκτός κάθε ορίων απρόσμενη οικονομική κατάσταση της χώρας που παρέλαβε το 2009- με οποιονδήποτε οικονομικό άλλα και πολιτικό αξιωματούχο πάνω στην γη, και μόνο από την αγάπη του για τον ελληνικό λαό- το μαρτυράνε τα μαλλιά του, που ασπρίσανε σε λίγους μήνες… ενώ εσείς συνεχίζατε να στρουμπουλώσετε ανέμελα τα κορμιά σας…
-μερικές φορές ομολογώ ότι σκέφτομαι (όπως η πλειοψηφία του -δοκιμασμένου εξαιτίας σας και των ημετέρων σας- ελληνικού λαού) ότι δεν έπρεπε να ξεσπάσει πάνω στην γυμναστική και στο κορμί του, αλλά μάλλον πάνω σε κάτι «χοντρά πετσιά» που το χρειάζονται… όπως και ότι δεν θα’πρεπε να είχε μιλήσει σε ολόκληρο την υφήλιο, μετά από την ρήξη του -ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα και ουσιαστικά το ελληνικό λαό- διότι έτσι μπορεί να βοήθησε και εσάς να πάρετε επαίνους που δεν σας ανήκουν! Αλλά αυτός είναι- τα δίνει όλα για τους πολλούς Έλληνες, αν και εσείς, μέσω του… προέδρου σας, δηλώσατε ότι «δεν σας ενδιαφέρουν οι φτωχοί που είναι συνηθισμένοι στα δύσκολα» όσο αφορά τον ψήφο… ξεχάσατε ότι οι ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες για τους λίγους που εκτελείτε, δεν ονομάζονται «πολιτική», αλλά κάτι άλλο… αν και μπορεί να έχουν το ίδιο αρχικό γράμμα…
-τα «γενναία μεταρρυθμιστικά» τα βλέπουμε τώρα σε σας… χωρίς διαφάνεια και διαύγεια στο κράτος, με φακελάκια… νομιμοποιημένα από εσάς και πάλι, με χαρισμένες φορολογίες στους ισχυρούς, τις οποίες πληρώνουν οι πολλοί, με στιχάκια στα συρτάρια και με πάρα πολλά άλλα, για τα οποία θα μπορούσα να γράφω βιβλίο ολόκληρο.
-αυτός που έστησε όντως την απίστευτη αθλιότητα εις βάρος του αληθινού Προέδρου του Πα.Σο.Κ., στην πραγματική εκδήλωση των τεσσαρακοστών γενεθλίων του κόμματος, ήταν εκείνος που έστησε τις τηλεοπτικές κάμερες πάνω σε μια ομάδα και μόνο, όταν εκείνος τους είχε προβοκάρει και με το λόγω του και με την παρουσία του σε μια εκδήλωση για ένα κόμμα που πήρε με το «έτσι θέλω» του, και θέλει να το μεταλλάξει και ως σύμβολα, και ως όνομα και ως ουσία επί τρία χρόνια τώρα.
Αφήστε «σύντροφοι» το κορμό του ΠΑΣΟΚ και τις ρίζες του να αναπνέουν ελευθέρα και ψάξτε άλλο ένα κορμό – πιο δεξιά, εκεί όπου φυσιολογικά ανήκετε μαζί με τις προσωπικές αριβιστικές σας φιλοδοξίες-  από όπου μπορείτε να τραφείτε όπως αρμόζει στο εγωιστικό παρασιτισμό σας! Είστε ξένο σώμα σε οτιδήποτε σοσιαλιστικό.
Υ.Γ. 1 Άντε και αρκετά σωπαίνω εδώ και κάτι εβδομάδες τώρα, εξαιτίας των ανεγκέφαλων «φίλων» που φροντίζατε να με προκαλούν και να προσπαθήσουν να με βάλουν στο περιθώριο, μήπως μου κλείνουν το στόμα… ούτε δεν συνεργάστηκα μαζί σας ποτέ -όπως το έκαναν εκείνοι, ούτε δεν δηλώνω ότι δεν έχω πρόβλημα μαζί σας -όπως δηλώνουν αυτοί, ούτε δεν σιώπησα όταν οι άλλοι έκαναν «τουμπέκι δια του αρραβώνα»… αυτή είμαι, αυτή ήμουν και έτσι θα παραμείνω! Θα έχω πρόβλημα με οποιονδήποτε που αποτελεί ο ίδιος πρόβλημα για ένα πραγματικό καθαρό μέλλον της ανθρώπινης κοινωνίας. Είτε αρέσω, είτε όχι. Νιώθω απόλυτα δικαιωμένη όταν βλέπω ότι δεν αρέσω σε σας, αλλά αρέσω σε όλους τους άλλους. Γιατί οι αλήθειες πονάνε μόνο αυτούς που τους αρέσει το ψέμα! Και η υπομονή δεν πρέπει να ξεπερνάει ποτέ την ανθρώπινη και σοσιαλιστική αξιοπρέπεια - για όποιον την κατέχει πραγματικά…!
ΥΓ. 2 Δεν μου κάνει εντύπωση ότι χρησιμοποιείτε άρθρα από σελίδες που εγκωμιάζουν την διαχρονική δεξιά… ούτε το «παραδειγματισμό» του σκληροδεξιού Σαρκοζί- «ξεχνώντας» ταυτόχρονα την απόλυτη «κυβιστική ενόργανης γυμναστικής» υπακοή του εκλεκτού σας περί δημοψηφίσματος… μόνο αυτό μπορούσαμε να περιμένουμε από εσάς… και μόνο αυτό σας αξίζει!

Υ.Γ. 3 Άγγελε Φραγκόπουλε…κρίμα το όνομα σου… αλλά μην ξεχνάμε ότι έναν τέτοιο «άγγελο» διώχτηκε από το παράδεισο…"

Ως εκ δια μαγείας, μετά από λίγες ώρες, το όνομα μου βρέθηκε (ανάμεσα σε άλλα) σε μια υποτιθέμενης "στημένης προπαγάνδας», άρθρο στο οποίο έδωσα απάντηση. Την οποία θα δείτε στην επόμενη μου ανάρτηση εδώ.
Και διότι δεν δέχομαι την όποια φίμωση μου- και μάλιστα με άνανδρους και συκοφαντικούς τρόπους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: