«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δίκαιος αγώνας! Είναι το δικαίωμα τους στην επιβίωση.


Η κυβέρνηση χτυπάει αδιακρίτως καθαρίστριες, φωτορεπόρτερ και καμεραμάν. Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ. Προηγήθηκε η αρνητική απόφαση του Άρειου Πάγου. Δεκτή έκανε το Ανώτατο Δικαστήριο την αίτηση αναίρεσης του υπουργείου Οικονομικών κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που διέτασσε την επαναπρόσληψή τους. 
“Παιδιά ενός κατώτερου Θεού” αποφάσισε για τις καθαρίστριες η τυφλή ελληνική «δικαιοσύνη» διορισμένη από τους δεξιούς κυβερνόντες. Επίθεση των ΜΑΤ στις καθαρίστριες που αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία…
Δεν είναι να αναρωτηθείς γιατί τα σώματα ασφαλείας ψηφίζουν στην μεγάλη τους πλειοψηφία Χρυσή Αυγή και δεξιά κόμματα… θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι οι γονείς που τους έδωσαν τέτοιες «αξίες ζωής»… σίγουρα οι αδίστακτοι βολεμένοι του έως τώρα συστήματος.

Παρεμπιπτόντως, μια ερώτηση κρίσης για την επιλογή υποψηφίων στα σώματα ασφαλείας είναι: “Θα είχες πυροβολήσει αμέσως, χωρίς να αντιμιλάς, ένα αθώο πλάσμα αν θα σου είχε δώσει εντολή ο ανώτερος σου αξιωματικός;” Όσοι απαντάνε «ναι» περνάνε…

Υ.Γ. Περίπου στις 15.00, ο δικηγόρος ανακοίνωσε την απόφαση στις απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες αντέδρασαν με φωνές και κλάματα.
"Αν θέλει αίμα η κυβέρνηση, θα το έχει. Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ", ξεκαθαρίζουν οι καθαρίστριες, δηλώνοντας αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να δικαιωθούν.
Το ύπουλο χτύπημα στη Φωτεινή Νικηταρά 10-6-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: