«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Οι…πασοκτζίδες που θαυμάζουν τον Σαμαρά... με θράσος μιλάνε περί "ενότητας"... ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ "σύντροφοι"???

Σπαράζονται στο όνομα της "ενότητας" αυτοί που θέλουν στην ουσία την ενότητα με τον Σαμαρά και την ΝΔ στο όνομα του οράματος του Ανδρέα (τρομάρα τους!!!... επίσης μερικοί θυμούνται πως οι πασπιστες έσκιζαν το 2000 τις αφίσες του Ανδρέα- μα πόσο θράσος έχουν να μιλάνε οι ίδιοι και τα τσιράκια τους στο όνομα του???) Δείτε εδώ(οπού «ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.») μερικά ονόματα των πασοκτζίδων (μερικά τρανταχτά), όπως και ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (και τις νεολαίας…) παρακαλώ… έτσι, για να καταλάβουμε καλύτερα τους "σοσιαλιστες' του "οπου φυσαει ο ανεμος"... - έστω και αν μερικοί πρόλαβαν να διαγραφτούν…Εκτός των ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και αρκετά τρανταχτά ονόματα εδώ και πάνω από ένα χρόνο- οπότε δεν μιλάμε πια ότι υπάρχουν εκεί "κατά λάθος".  ΝΤΡΟΠΗ. Και συνεχίστε να μας μιλάτε για "ενότητα" των "σοσιαλιστών" μερικοί...
 'Oπως το ξαναείπα: Όποιος μιλάει για «ενότητα» είναι ψεύτης η τυφλός. Ενότητα ΔΕΝ υπήρξε ποτέ! Δυστυχώς. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν το προσωπικό τους συμφέρον και μόνο (παίζοντας υποκριτικά τους «σοσιαλιστές») με εκείνους που όντως βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό τους!
Ο σοσιαλισμός είναι πάνω απ' ολα στάση ζωής που την δείχνεις με τον τρόπο ζωής και με πράξεις για το καλό των πολλών πάνω απ' ολα. Ο σοσιαλισμός ΔΕΝ μετριέται σε χρόνια είτε που κράτησες μια ταμπέλα απλά, είτε των παιδιών σου που περιμένουν την σειρά τους για την κουτάλα. Απεναντίας, το να μετράς το σοσιαλιστικό ΗΘΟΣ με τα χρόνια, είναι άκρως φασιστικό. Να βαφτίζεις "αλλαγή" μια βρόμικη μετάλλαξη, βάση ηλικίας, είναι άκρως συντηρητικό. Άλλο να λες "άφθαρτος" κάποιον που δεν πρόλαβε να μπεί στα ... πράγματα και άλλο να μην αφήνεις ποτέ τους αδιάφθορους παρά μόνο στο περιθόριο (με την καραμέλα της "άδολης προσφόρας", που όμως ΔΕΝ ισχύει για τους ομοίους σου!), από τον φοβό οτι θα προσφέρουν ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ και θα υπάρξει μέτρο σύγκρισης.

ΗΘΟΣ!!! Άλλα βέβαια, μερικοί αναρωτιούνται -"τι είναι αυτό? ΤΡΩΓΕΤΑΙ?"

Δεν υπάρχουν σχόλια: