«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ποιοι θέλουν το ιδιωτικό συμφέρον να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην δημόσια υγεία

Άδωνις Γεωργιάδης : Σε ιδιώτες ο έλεγχος της ΥγείαςΙδιώτης θα ελέγχει την αναγκαιότητα των επεμβάσεων και της αγωγής που λαμβάνουν οι ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία.
 Αυτό προανήγγειλε, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως ο έλεγχος αυτός θα γίνεται στα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών.
 Στα χαρτιά είναι και ο σχεδιασμός για τη μετατροπή νοσοκομείων σε κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας αστικού τύπου.
 Αύριο και μεθαύριο δημόσια νοσοκομεία και ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, λόγω απεργία του προσωπικού τους.

Ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο γεμίζουν τις τσέπες τους και κλέβουν τις δικές μας… Το ιδιωτικό συμφέρον να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην δημόσια υγεία, την οποία εμείς πληρώσαμε δεκαετίες τώρα μέσω των ασφαλιστικών ταμείων και που πραγματοποιεί τώρα ο “Μπουμπούκος”… θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο ήταν ένας από τους στόχους που παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην πολιτική του πλατφόρμα στην προεκλογική του καμπάνια για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2007. Ποιοι ήταν οι «σοσιαλιστές» που τον ψήφισαν –αυτόν και τις θέσεις του…? 24% από αυτούς που παρουσιάστηκαν στις τότε κάλπες: προσωπικοί «φίλοι» των φίλων του- προερχόμενοι από πιο δεξιά… όπως και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που παρέμειναν και τυπικά δίπλα στον ΒΒ, έστω αν άλλες «στελεχάρες» άλλαξαν «πίστη» την τελευταία στιγμή, όταν είδαν την ζυγαριά των δημοσκοπήσεων να γέρνει ολοκληρωτικά- με την πρόθεση ψήφου της βάσης του Κινήματος- υπέρ του Γεωργίου Α. Παπανδρέου. Έτσι… για να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που πούλησαν τον ΓΑΠ!!!!! Όπως και τι άλλο θα μας περιμένει με δαύτους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: