«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

TO ΠΑΣΟΚ του Μόντρεαλ κατα Βενιζέλου για τη στάση του στην προανακριτική."Κατώτερη των περιστάσεων η σημερινή ηγεσία"


Ως ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ τριάντα και κάτι τώρα χρόνια, ως Σοσιαλιστές και ως προοδευτικοί άνθρωποι δεν μπορούμε παρά να στηλιτεύσουμε την στάση της σημερινής Ηγεσίας του Πασοκ για την απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που αφορά στην κλήτευση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του Πασοκ και νυν Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Α. Παπανδρέου να παρουσιαστεί και να καταθέσει αυτοπροσώπως στην Επιτροπή.

Όντως προκαλεί ερωτηματικά η μη δημόσια τοποθέτηση της σημερινής Ηγεσίας του Πασοκ για το θέμα.

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να υπερασπιστεί έναν έντιμο πολιτικό, νυν βουλευτή και πρώην Πρόεδρο του Κινήματος!

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να υπερασπιστεί τον Πολιτικό εκείνο που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποφύγει η Χώρα την πτώχευση και τις οδυνηρές συνεπειές της.

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να υπενθυμίσει σε όλους και κυρίως στην βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που ζήτησε την απαγόρευση εξόδου του Γιώργου Α. Παπανδρέου από την Χώρα, πως ο σύντροφος Γιώργος Α. Παπανδρέου ΔΕΝ είναι κατηγορούμενος, ΔΕΝ είναι υπόδικος, ΔΕΝ είναι καταζητούμενος!

Θα περιμέναμε η Ηγεσία του Κινήματος να υπενθυμίσει σε βουλευτή άλλου Κόμματος που ζήτησε την βίαιη προσαγωγή στην Επιτροπή του σύντροφου Γιώργου Α. Παπανδρέου, πως κάτι τέτοιο είναι:
1ον ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
και
2ον ο σύντροφος Γιώργος Α. Παπανδρέου ΔΕΝ κατηγορείται για ΤΊΠΟΤΑ!

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να προασπίσει τις Δημοκρατικές Διαδικασίες που βάλλονται από αλλοπρόσαλλους πολιτικούς αμφιβόλων προθέσεων!

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να καταγγείλει το όλο εγχείρημα ως μια προσπάθεια ευτελισμού και ρεμβασισμού ενάντια στο σύντροφο Γιώργο Α. Παπανδρέου από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτεσης, το ακροδεξιό κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από το ναζιστική ΧΑ!

Θα περιμέναμε η σημερινή Ηγεσία του Κινήματος να υπενθυμίσει σε όλους και κυρίως στα μέλη της εν λόγω Επιτροπής ποιοί ήταν οι λόγοι για τους οποίους δημιουργήθηκε και τι ακριβώς ψάχνει!

Αντί όλων αυτών εκκωφαντική σιωπή! Νεκρική θα λέγαμε....

Μάλλον περιμέναμε πολλά από την σημερινή Ηγεσία του Πασοκ....
Μάλλον είναι κατώτερη των περιστάσεων!

´Ισως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να στηρίζει, χωρίς λόγο χωρίς κριτική, μία Δεξιά Κυβέρνηση!

Εμείς παρόλα αυτά παραμένουμε σθεναρά, ενεργά μέλη του Κινήματος:
-πιστοί στις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη,
-πιστοί στο Αρχές και στο Όραμα του Ιδρυτή του Κινήματος
Ανδρέα Παπανδρέου,
-πιστοί στις αρχές του Σοσιαλισμού και στις Δημοκρατικές Διαδικασίες.

Και αναμένουμε...

Για την Τοπική Οργάνωση Πασοκ Μοντρεάλ
Μέλπη Αρβανίτη
Γραμματέας

Σχολιό μου : Σύντροφοι από το Καναδά, μας εκφράζετε απόλυτα και εμάς εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: