«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Ανεξάρτητοι» έλληνες με όραμα : Για μια Ελλάδα… ΚΑΜΜΕΝΗ γη


Τι θυμήθηκα σήμερα…Η αιτία που ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ φεύγει από εκπομπή και δεν θέλει να απαντήσει, είναι διότι στην συνέχεια ο Άδωνης (Μπουμπούκος) τον καίει μιλώντας για την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ από το 1991 ΜΕ τον Γιώργο Γεωργαλά, στο παρελθόν ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό (με αρμοδιότητα τα θέματα τύπου) ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ. (Υπενθυμίζω ότι ο Καμμένος βγαίνει βουλευτής από το 1993 για 20 συνεχόμενα χρόνια, δηλαδή για όσο διαρκεί η φερόμενη συνεργασία). Ο έτσι λεγόμενος «θεωρητικός της επταετίας», Γ. Γεωργαλάς, κατήγγειλε τον Καμμένο για μην πληρωμή του για την συγγραφή των βιβλίων του προέδρου των «ανεξαρτήτων» ελλήνων… η «μελέτη για τη σημερινή κρίση» που φέρεται -σύμφωνα με τις καταγγελίες- να παρέδωσε ο Γεωργαλάς στον κ. Καμμένο, θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιήθηκε για τη συγγραφή του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Να ένα τρανό παράδειγμα για το ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ", κατασκευασμένοι από τους καναλάρχες δήθεν «σωτήρες» του έθνους... Δείτε εδώ πως ο μεγάλος… δημοκράτης καμμένος δεν αντέχει τον διάλογο… διότι δεν έχει απαντήσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ…
Για του λόγου το αληθές, δείτε ολόκληρο το συγκεκριμένο βίντεο οπού ψεύδεται και αποφεύγει τις απαντήσεις για άλλη μια φορά ο Καμμένος :

Εδώ ακόμα ένα βίντεο που δείχνει πως «ανεξάρτητος» καμμένος πολιτικός, προερχόμενος από “παρθενογέννηση, ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, σαν ένας από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΗΘΕΝ «ΣΩΤΗΡΑΣ», ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ  ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ- ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, , οι οποίοι στήριξαν και την κυβέρνηση Καραμανλή που ξεζούμισε την χώρα, κυβέρνηση οπού και ο «ανεξάρτητος» Καμμένος διετέλεσε υπουργός…ναυτιλίας... και βγάλτε συμπεράσματα για το πραγματικό σκοπό των «ανεξαρτήτων» ελλήνων… δίχως παιδεία, δίχως υγεία, για τα οποία δεν έχουν χρόνο η πρόγραμμα, όπως παραδέχεται ο πρόεδρος τους :

Υ.Γ. Αλήθεια, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ είστε τόσο περήφανοι για αυτή την συνεργασία με τον Καμμένο (που μόνο ανεξάρτητος δεν είναι!!!);;; Και πως θα την ονομάζετε… συνεργασία με «όραμα» : Για μια Ελλάδα… ΚΑΜΜΕΝΗ γη... ; Φαίνεται ότι τελικά το “κάρβουνο” ενώνει όλα τα άκρα. Αλλά τελικά αυτό που καταφέρατε είναι να καταντήσατε το κόμμα σας “ψησταριά”… Και αυτό που ψήνεται είναι ο ελληνικός λαός και το μέλλον μας. ΝΤΡΟΠΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: