«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Κοίτα ποιος μιλάει…


Καμμένε, όταν μιλάς για ευθύνη πρωθυπουργών που έπρεπε να ελέγξουν τους υπουργούς τους, αναφέρεσαι βεβαίως στον Καραμανλή!!!
«Από τα τηρούμενα στο Τμήμα Οικονομικών Θεμάτων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου στοιχεία, προκύπτει ότι τα έξοδα μετακίνησης του τέως υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Καμμένου Παναγιώτη και της συζύγου του, στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από τις 18 έως 27 Μαρτίου 2009, ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 17.227,73 ευρώ το οποίο βάρυνε τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του τέως ΥΕΝΑΝΠ οικονομικού έτους 2009, όπου υπήρχε η ανάλογη εγγεγραμμένη πίστωση» ενημερώνει ο κ. Μουσουρούλης.
Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι «στην ανωτέρω μετακίνηση συμμετείχαν ο υπασπιστής του υφυπουργού και ένα άτομο της προσωπικής του ασφάλειας, με συνολικό ποσό δαπάνης και για τους δύο μετακινούμενους 9.067,53 ευρώ. Η ανωτέρω δαπάνη βάρυνε τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΕΝΑΝΠ οικονομικού έτους 2009, όπου υπήρχε η ανάλογη εγγεγραμμένη πίστωση».
Όπως λεμέ καμμένα νευροκύτταρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: