«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Το φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει

D.C.A. DiChloroAcetate

Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.
Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.

Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.


Για μια ακόμα φορά οι έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου.

Ιστοσελίδα του Δρ.Μιχαλάκη πάνω στο DCA Πανεπιστήμιο Αλμπερτα:
http://www.depmed.ualberta.ca/dca/

Τελευταία επιστολή του Δρ.Μιχαλάκη - Οκτώβριος 2008:
http://andromedios.blogspot.com/2009/...

2 σχόλια:

2ο Γυμνάσιο είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαρία είπε...

Πολύ ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο νέο για την ανθρωπότητα! Πάντως απ' ότι κατάλαβα, από την συνέντευξη στο βίντεο, δεν εμποδίζεται η κυκλοφορία του στην αγορά γιατί απλούστατα ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα οι απαραίτητες κλινικές έρευνες σε ανθρώπους. Το πρόβλημα βέβαια βρίσκεται στο ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν επαρκή χρηματοδότηση για αυτές τις απαιτούμενες έρευνες μιας και οι
φαρμοκοβιομηχανίες λόγω μη δυνατότητας κατοχύρωσης πατέντας (άρα έλλειψη κέρδους..) δεν ενδιαφέρονται! Η απορία μου όμως όπως και όλων φαντάζομαι είναι η εξής: Οι διάφορες κυβερνήσεις που είναι "μη κερδοσκοπικές" γιατί αδιαφορούν, γιατί θα πρέπει μια τόσο σημαντική έρευνα να στηρίζεται από δωρεές διαφόρων ιδιωτών και φιλανθρωπικών οργανώσεων; Έλεος πια!!!