«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Αξιοπρόσεκτα περίεργη σιωπή των ΜΜΕ- 43 μέρες απεργίας πείνας του Θεόδωρου Τενέζου


Λεζάντα:

Ο Στέφανος Τζουμάκας (κάτω) με μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και ο απεργός πείνας Θοδωρής Τενέζος.

Ερώτηση Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μάρκου Μπόλαρη (Ν.Σερρών), Βασίλη Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου), Δημήτρη Βαρβαρίγο (Ν.Ζακύνθου) στην Βουλή για το θέμα του Θεόδωρου Τενέζου.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009-03-27
Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Για την απεργία πείνας του επιχειρηματία Θοδωρή Τενέζου

Για τεσσαρακοστή τρίτη μέρα μπροστά στο κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού συνεχίζεται η απεργία πείνας του Θοδωρή Τενέζου, του οποίου η επιχείρηση καταστράφηκε εξαιτίας των συντονισμένων ενεργειών του εγχώριου καρτέλ του Χάλυβα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά την επίκαιρη ερώτηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και την επίσημη δήλωση του Κινήματος, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμιά απάντηση. Απεναντίας, τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε στέλνοντας ασθενοφόρο στον τόπο της απεργίας να εκβιάσει τη λήξη της με τη μεταφορά του Θοδωρή Τενέζου στο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Ακόμα, καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης του απεργού από τον πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος ζήτησε κατ’ επανάληψη την κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος επέμβαση του εισαγγελέα, ώστε να αναγκαστεί ο επιχειρηματίας να διακόψει την απεργία πείνας. Ερωτηματικά δημιουργεί και η παρατεταμένη σιωπή των Μ.Μ.Ε. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις εναλλακτικές ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης (blogs).
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Τενέζου και ζητά την εις βάθος διερεύνηση των καταγγελιών του για το καρτέλ του χάλυβα και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού."

Βλέπε και την προηγούμενη ανάρτηση: Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Περιμένουμε τις απαντήσεις από την Κυβέρνηση! Για πόσο καιρό ακόμα; Πέρασαν ήδη 43 μέρες απεργίας πείνας… Που είναι τα «αδέσμευτα» ΜΜΕ;

Τα blogs μιλούν ελευθέρα για το Δίκαιο! Τα ΜΜΕ σιωπούν για την Αδικία!

Σχετικά άρθρα:

http://agapiaxies.blogspot.com/2009/03/27-3-2009.html

http://agapiaxies.blogspot.com/2009/02/blog-post_28.html

http://agapiaxies.blogspot.com/2009/03/blog-post_2822.html

2 σχόλια:

Ελενα καπακιώτου είπε...

τι να απαντησω φίλε μου?? τι να πω??? απέχω και πολύ ... ξερεις απο Κυπρο είμαι αλλα ακουω τοσα πολλα!!

μακαρι να εισακουστουν ολα αυτα και να εχει τουχιστο μια καταληξη αυτη η απεργία..

καλο Σ/Κ

KΑΡΜΕΝ είπε...

@zinaa kapa,
Ο Θεόδωρος μάχεται για το δίκιο μικρομεσαίας επιχείρησης, που πάει να σβήσει στην Ελλάδα, από το βάρος των καρτέλ. Η Κυβέρνηση και τα «αδέσμευτα» ΜΜΕ το μόνο που δηλώνουν είναι η απουσία τους. Ευχάριστη κατάληξη θα έχουμε όταν θα εμφανιστεί μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Και αυτό θα γίνει μόνο με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και επειδή νοιάζεσαι σαν Άνθρωπος. Έστω και μακριά, είσαι πολύ πιο ΚΟΝΤΑ από πολλούς «κοντινούς». Καλό Σ/Κ. Να είσαι καλά.