«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

O Mαργαρίτης Σχοινάς και η δυστοπική σχέση της Ευρωπαικής Ένωσης με το Εργαστήριο της Wuhan. Έσπευσε κρυφά να διαγράψει το όνομά της από τους χορηγούς του

 

Η δικιά μας Εuropean Union. To κοινό μας σπίτι!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022. Η Καταιγίδα πλησιάζει. Κι αυτό δεν μοιάζει με το κοινό μας σπίτι. Εδώ οι “σατανικές συμπτώσεις” παραπαίμπουν σε Εταιρία Δολοφόνων.

By Βlade Runner

Προτείνει λέει η Ευρωπαική Ένωση την παράταση των Green Pass έως τον Ιούνιο του 2023;

Το κοινό μας σπίτι, ζητάει χρόνο και συναίνεση για την πιο αποτελεσματική εξόντωσή μας. Συναρπαστικό.

Πάμε να δούμε κάποιες σατανικές συμπτώσεις που βρωμάνε θάνατο και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Το Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Ανακαλύφθηκε ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Opening ceremony of the three twin tunnels in the Vale of Tempe in the presence of Greek Prime Minister Alexis Tsipras, the European Commissioner for Regional Policy, Corina Crețu and the head of European Commission spokesman Margaritis Schinas, Vale of Tempe, Thessaly, Greece on April 6, 2017. / Τελετή εγκαινίων των τριών δίδυμων σηράγγων στην κοιλάδα των Τεμπών παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της Ευρωπαίας Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσιου και του επικεφαλή εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, Τέμπη, Θεσσαλία, 6 Απριλίου 2017.

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από εκατομμύρια νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union.

Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

 

Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 24.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

 

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας με αφορμή τη παρέμβαση της The Wall Street Journal στον Πρόεδρο Biden με την οποία του ζητούσε να κηρύξει το τέλος της πανδημίας και να συνταξιοδοτήσει τον Fauci>

Ωραία. Καλούμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κηρύξει το τέλος της κατάστασης πανικού στη χώρα μας και να συνταξιοδοτήσει τον κ. Τσιόδρα.

Πριν όμως από τη συνταξιοδότησή του ο κ. Τσιόδρας όσο και στελέχη του υπ. Υγείας καλούνται να δώσουν στον ελληνικό λαό τις οφειλόμενες απαντήσεις για την εκούσια ή ακούσια συμμετοχή τους σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καθώς οι σατανικές συμπτώσεις της πανδημίας είναι πολλές και δυστοπικές.

Κι εδώ αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, δεν έχουμε να κάνουμε με διαλόγους Γεραπετρίτη-Φουρθιώτη που παραπέμπουν στις εποχές Τσίπρα-Πετσίτη και λοιπών προσφιλών εκδοτών του Αλέξη.

Έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Πριν παραιτηθεί ο κ. Τσιόδρας τον καλούμε να απαντήσει στις 23.721 οικογένειες των Ελλήνων που έχασαν τους ανθρώπους τους-με πολλούς από αυτούς να μην μπορούν καν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στον τελευταίο αντίο>

1) Εάν γνωρίζει ποιοι Έλληνες από το προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού (ναι έτσι το αποκαλεί η σχετική προαναγγελία της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019)!

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

2) Εάν ο ίδιος ή οι συνεργάτες του συμμετείχαν στο EVENT 201 που έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη με θέμα μία υποτιθέμενη πανδημία σε 4 φάσεις. Εάν υπάρχουν σχετικές ηλεκτρονικές επικοινωνίες που να αφορούν την συμμετοχή εκπροσώπων της χώρας μας στη παγκόσμια αυτή άσκηση πανδημίας η οποία έρχεται σαν συνέχεια της εντατικοποίησης της κουλτούρας εμβολίου που διακατείχε τον ΠΟΥ το καλοκαίρι του 2019. Για τα δύο αυτά γεγονότα τον καλούμε να ενημερώσει τουλάχιστο τον Πρωθυπουργό, τον οποίο ακούσια ή εκούσια θα μπορούσε να έχει εμπλέξει σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας-είτε πρόκειται για διαρροή από ατύχημα, είτε για οργανωμένο έγκλημα.

3) Γιατί ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας μόλις τον Ιανουάριο του 2020 κι ενώ ακόμη δεν είχε ανακηρυχθεί επίσημα πανδημία έσπευσε να παρουσιάσει μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιου COVID-19;

 

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

 

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

>

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.

Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Στη συνέχεια των παραπάνω εκδηλώσεων είχαμε στις 18 Οκτωβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη το διαβόητο EVENT 201 που υποτίθεται ότι ήταν μία άσκηση πανδημίας. Την ίδια μέρα (18 Οκτωβρίου 2019) στη Wuhan της Κίνας γινόταν η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων των Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 101 χώρες.

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Πολλοί από τους αθλητές παραπονέθηκαν εκείνο το διάστημα για συμπτώματα που έμοιαζαν με εκείνα του COVID-19 που εμφανίσθηκε επίσημα στη Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019. Η Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προέλευση της πανδημίας ανέφερε την ισχυρή πιθανότητα οι Στρατιωτικοί Αγώνες της Wuhan να χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός ανά το κόσμο και να προκληθεί η πανδημία.

Διαβάστε ΕΔΩ για το EVENT 201.

Οι “σατανικές συμπτώσεις” αυτής της πανδημίας είναι πολλές.

Σας θυμίζουμε ότι μόλις τον Ιανουάριο του 2020 ο Έλληνας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας-ο οποίος μάλλον εκούσια ή ακούσια-ενέπλεξε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε μία πανδημία δυστοπικών συμπτώσεων- είχε σπεύσει με μελέτη να υποστηρίξει την φυσική προέλευση της πανδημίας.

Η μελέτη των Τσιόδρα-Μαγιορκίνη-Παρασκευή-Κωστάκη-Αναγνωστόπουλου (Paraskevis D, Kostaki EG, Magiorkinis G, Panayiotakopoulos G, Tsiodras S) αξιοποιήθηκε από τo σύστημα του Peter Daszak για τον εξοβελισμό κάθε αναφοράς σε εργαστηριακή προέλευση του ιού. Στη συγκάλυψη δηλαδή ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας (είτε εκούσια είτε ακούσια)

Οι ανωτέρω καθηγητές έσπευσαν αλλόκοτα νωρίς να υπογράψουν μελέτη που απέκλειε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Την μελέτη τους και 7 άλλες αξιοποίησε ο διαβόητος Peter Daszak ο οποίος με πληρωμένη μελέτη στο Lancet και με τη συμμετοχή στη συγκάλυψη των κολοσσών των media και των social media εξαφάνισε κάθε υπόθεση εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Πριν καν η ασθένεια καταχωρηθεί ως πανδημία (κάτι που έγινε από τον ΠΟΥ τον Μάρτιο του 2020) οι ανωτέρω κύριοι και η κυρία Κostaki EG έσπευσαν να αποκλείσουν κάθε άλλου είδους προέλευση πέρα από τη φυσική. Γιατί τόσο νωρίς;

Που βάσισαν τη μελέτη τους;

Ποια πρεμούρα έκανε τους καθηγητές να σπεύσουν να υπογράψουν μία τέτοια μελέτη;

Πως ήρθαν σε επαφή με τον Peter Daszak ο οποίος χρησιμοποίησε τη μελέτη τους για να εξαφανίσει κάθε σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του ιού το οποίο αυτόματα βάζει στο τραπέζι δύο υποσενάρια, το ατύχημα και την εσκεμμένη ενέργεια;

Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 6 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 24.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

 

 

 

 

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

E.G.KostakiaG.MagiorkinisaG.PanayiotakopoulosbG.SourvinoscS.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece
b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece
c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece
d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

 

 

Researchers at the Dept. of Hygiene conduct full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV)

Posted on: 04/02/2020

A study conducted at the Department of Hygiene, Epidemiology and Medical Statistics (DHEMS) of the School of Medicine, National and Kapodistrian University of Athens (NKUA), provided a full-genome evolutionary analysis of the novel coronoa virus (2019-nCoV), responsible for the recent epidemic which initiated in Wuhan, China.

The results of the study suggest that the 2019-nCoV probably originated from a corona virus infecting bats. Moreover, it appears that the virus that infected humans is not the result of a recent genetic recombination, a mechanism that can alter dramatically the genetic makeup and biological characteristic of a virus.

The study entitled: «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» was conducted by Drs. Dimitrios Paraskevis, Evangelia-Georgia Kostaki and Gkikas Magiorkinis at DHEMS, School of Medicine, NKUA; Dr. Georgios Panayiotakopoulos, School of Medicine, University of Patras and Vice Chair of the Hellenic National Public Health Organization; Dr. Georgios Sourvinos, School of Medicine, University of Crete; and Dr. Sotirios Tsiodras, School of Medicine, NKUA.

The study was published in the journal Infection Genetics and Evolution (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1567134820300447) and is also available on the bioRvix preprint server (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.920249v1)

 

Relevant news reports can be found in the following links:

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/205690/neos-koronaios-ellines-epistimones-apokalyptoyn-apo-poy-proilthe-o-2019-ncov-anelysan-to-gonidioma

https://www.kathimerini.gr/1062481/article/ygeia/ygeia-epikairothta/ellhnes-episthmones-oi-nyxterides-h-pio-pi8anh-phgh-proeleyshs-toy-neoy-korwnoioy

https://www.skai.gr/news/ygeia/ti-lene-oi-ellines-epistimones-gia-ton-koronoiota-genetika-xaraktiristika-tou

https://www.reader.gr/news/ygeia/318758/ellines-epistimones-vrikan-ti-syndesi-toy-koronaioy-me-tis-nyhterides

https://www.real.gr/ygeia/arthro/elliniki_meleti_gia_tin_anadeiksi_ton_genetikon_xaraktiristikon_tou_neou_koronoiou_pio_pithani_pigi_proeleusis_oi_nyxterides-606326/

https://virus.com.gr/ereyna-ellinon-epistimonon-gia-ton-koronoio/

http://newpost.gr/ygeia/5e31949c794c109e661edd9b/elliniki-meleti-oi-nyhterides-i-pio-pithani-pigi-proeleysis-toy-koronoioy

https://www.healthreportaz.gr/30321/meleti-ellinon-loimoxiologon-deichnei-pos-o-koronaios-proilthe-apo-tis-nychterides/

https://www.tovima.gr/2020/02/01/society/koronoios-elliniki-meleti-deixnei-tin-pigi-tou-kakou/

Πηγη:  https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-margaritis-schoinas-kai-oi-satanikes-symptoseis-akoysias-symmetochis-tis-eyropaikis-enosis-se-ena-egklima-kata-tis-anthropotitas-edine-lefta-sto-ergastirio-tis-wuhan/?fbclid=IwAR3AhE5jKiynQ5yzcnHM3C68NAmYdpSZld1rOn2zMDN-a9ytqP5fXeQdnIA

Ελπιζω πως το κουρδιστο πορτοκαλι δεν μεταδιδει το αρθρο μονο για να ανοιξει τον δρομο της Πθγιας στον αλλον τεχνοκρατη των τραπεζιτων -δες το αρθρο εδω  https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-o-giannis-stoyrnaras-einai-pio-sofi-kai-kyrios-pio-aytonoiti-lysi-apo-tis-epiloges-toy-laoy/

Αν και οι κομματαρχες μια απο τα ιδια ειναι, οπως και οι εξουσιες οπως λεει για ΟΛΟΥΣ ο π. καθ. ποινικου δικαιου Κωνσταντινος Βαθιωτης εδω


 https://www.youtube.com/watch?v=N4BREwwhyUE

Και η Ελληνικη κοινωνια υπνωτισμενη ακολουθει εντολες κομματαρχων και αναπαυεται στους καναπεδες περιμενοντας την καλπη για αλλον "σωτηρα", την ιδια στιγμη που ολη η Ευρωπη ξυπνησε μετα τον Καναδα, αλλα και οι ΗΠΑ, η Νεα Ζηλανδια και η Αυστραλια. Σημερα και η Κυπρος στο Κονβοι της Ελευθεριας. Τουλαχιστων καποιοι σεβονται τα Ελληνικα τους γονιδια...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: