«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της ύπαρξης των καμένων ξοφλημένων στην Βουλή?

Και καμένος και ψεκασμένος και ξοφλημένος

Για άλλη μια φορά ο «ανεξάρτητος» δεξιός Καμένος αποδεικνύει με την εμπάθεια του, ότι ο μοναδικός σκοπός της ίδρυσης του κόμματος του ήταν να ξεπλύνει τις ευθύνες τις κυβέρνησης Καραμανλή, όπου εκτέλεσε και ο ίδιος υπουργικά καθήκοντα, ως κολλητός έως και τώρα του ιδίου του Καραμανλή. Μια κυβέρνηση που σε 5μιση χρόνια φέσωσε το δημόσιο χρέος με 170 δισεκατομμύρια. Και αυτό ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, όσο και αν θέλει ο κάθε καμένος να στρέφει αλλού τα βλέμματα. Πολύ θα ήθελα να ξέρω με ποια χρήματα ξεκίνησε το ΑΝ.ΕΛ.…!!! Όνομα κόμματος που ουσιαστικά ξεφτιλίζει τους ψηφοφόρους που τους εμπιστεύονται, διότι ούτε ανεξάρτητοι ΔΕΝ είναι, ούτε δεν καταλαβαίνουν ότι τα αρχικά ΑΝ.ΕΛ. μοιάζουν πιο πολύ με ναυτιλιακή εταιρία… Ένα μόνο σωστό και λογικό που μένει στους ψηφοφόρους του, είναι να μην δώσουν την εμπιστοσύνη τους σε καμένους ξοφλημένους φαφλατάδες, διότι δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην Βουλή εκείνοι που μας κάνουν να πληρώσουμε εμείς οι πολλοί τα χρέη που αυτοί έκαναν!!!
Την ίδια στιγμή που για όλα τα κακά που έκανε εκείνος με τους δικούς του φίλους και ομοϊδεάτες, προσπαθεί ως ΔΗΘΕΝ «ανεξάρτητος» να φέρει στα μαλακά τον άλλο του ομοϊδεάτη που συνεχίζει στην ουσία την πολιτική τους έως το 2009 και όχι από εκεί που πήραν το «νήμα» το 2011. Ένας Σαμαράς που στην ουσία κλείνει το μάτι στους καμένους και αθωώνει τους Καραμανλίδες από τα χρέη, όπως και από τα σκάνδαλα τους. Ένας σημερινός πρωθυπουργός που σήμερα συνεχίζει τις ίδιες λοβιτούρες εναντίον στον Γ. Παπανδρέου, μην παραλείποντας στην κάθε ομιλία του να κάνει τις διαστρεβλώσεις που τον έφεραν σήμερα στην εξουσία.
 Ο ρόλος του κάθε καμένου λοιπόν έχει ένα και μοναδικό σκοπό- να τα ρίχνει όλα τα δικά τους στραβά, σε ένα και μοναδικό πρόσωπο, ο οποίος τα έδειξε.  

ΦΤΑΝΕΙ!!! Ως εδώ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: