«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιοι είναι αυτοί τους οποίους ενόχλησε ολόκληρη η φράση που άρχισε με τα λόγια «λεφτά υπάρχουν…»

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ λεφτά υπάρχουν» είπε ο Σαμαράς για τα σαράντα της παράταξης του. Ε, βέβαια, τόσο βλάκες είστε ώστε να αναφέρεστε στα λεφτά τα οποία κρύψατε? Δηλαδή στις τσέπες σας, στις offshore σας και στους λογαριασμούς στο εξωτερικό- δικά σας και των ημετέρων σας! Αυτό μας έδειξε και ο Παπανδρέου άλλωστε, ανοίγοντας μας τα μάτια, όταν είπε ότι υπάρχουν λεφτά αρκεί να δούμε που πήγαν, "αν νοικοκυρέψουμε το κράτος, με σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι για το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των «ημετέρων» και των ισχυρών στην χώρα μας". 
 
Ακριβώς αυτά τα λόγια κόψατε, διότι είναι εκείνα που σας πονάνε πολύ εκεί στην κάθε δεξιά όλων των κομμάτων, εκεί στην διαπλοκή με τους ισχυρούς του κέρδους! Διαφαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είστε : είστε ακριβώς εκείνοι που ενοχλήθηκαν από τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου, διαστρεβλώνοντας τα και κόβοντας με φασιστικό τρόπο την φράση του, βάζοντας τελεία εκεί όπου δεν υπήρχε. Και το πιο σημαντικό, είστε εκείνοι που συνεχίζετε σήμερα να βάζετε τα λεφτά στις «τσέπες» των αφεντικών σας και όχι για το δημόσιο συμφέρον, όπως το πράξατε και έως το 2009.

Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, ας δούμε άλλη μια φορά την αλήθεια για τον μηχανισμό σπίλωσης που στήσανε ύπουλα και για αυτή την φράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: