«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Απάντηση σε άρθρο εφημερίδας, όπου τα σχόλια είχαν απενεργοποιηθεί «δημοκρατικά»…

Η απάντηση μου σε άρθρο εφημερίδας, όπου τα σχόλια είχαν απενεργοποιηθεί «δημοκρατικά»… άρθρο που οι σημιτικές σφηκοφωλιές το διαδίδουν στο fb, πανικοβλημένοι από την ολοένα και μεγαλύτερη δικαίωση του Γιώργου Α. Παπανδρέου:

Tο δημοψήφισμα προσπάθησε να το περάσει ο Παπανδρέου πολύ πιο πριν από 24 Μαρτίου 2011 (και σίγουρα δεν περίμενε να του το πει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος). Μάλιστα η τροποποίηση του νόμου ώστε να είναι έγκυρο το δημοψήφισμα είχε περάσει άλλες δυο φορές από την Βουλή έως το καλοκαίρι του 2011, όταν επιτέλους εγκρίθηκε από τους βουλευτές την τρίτη φορά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να είχαμε ψηφίσει εναντίον της δανειακής σύμβασης και των παραρτημάτων της, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα των μετέπειτων εκλογών. Όπως δήλωσε και η ανταποκρίτρια της «Suddeutsche Zeitung» στις Βρυξέλλες Κέρστιν Γκάμελιν που είδε τα πρακτικά της συνάντησης στις Κάννες, συμφωνήθηκε η διεξαγωγή του δηµοψηφίσµατος µε ερώτηση που θα αφορούσε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. Και βέβαια η απάντηση θα ήταν «ΝΑΙ», γεγονός που θα είχε ενισχύσει τόσο την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, όπως και την φωνή και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού στην ΕΕ. Τότε δόθηκε το πράσινο φως για την αποστολή “κατεδάφισης” του Γ. Παπανδρέου εκ των έσω του ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως ότι η αποτυχία της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος καταλογίζεται στην “κωλοτούμπα” του Βενιζέλου ως υπουργός οικονομικών, που στην αρχή υποστήριξε με σθένος το δημοψήφισμα για να το προδώσει μετά, όπως και στην αμφισβήτηση του Παπανδρέου από την ομάδα των σημιτικών βουλευτών που λειτουργούσαν ως κοπάδι υαινών εκείνες τις μέρες. Όλοι αυτοί με την εχθρική και απαράδεκτη συμπεριφορά τους και μη συμπλέοντας με το κυβερνητικό έργο που είχε ως στόχο το καλό της πατρίδος, θορυβήθηκαν βασικά για το μερίδιο που θα είχανε πληρώσει και οι τραπεζίτες κολλητοί τους. Για αυτό και η εντολή να ρίξετε τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως βασικά και είπατε το 2007 δημοσίως μπροστά στο όλο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ότι του Παπανδρέου απλά του δώσατε «μια παράταση χρόνου» τότε… Τι προσπαθείτε να καλύψετε τώρα? ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ! ΚΑΚΩΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!
Υ.Γ. Ο κάθε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού που ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, βεβαίως ότι δήλωσε παραίτηση όταν αποπεράτωσε,  εκτελώντας την διαταγή που πήρε- χρόνια πριν- από το φυσικό του αφεντικό…

Υ.Γ.2 Αυτό που σας καίει επίσης τώρα, είναι ότι ξεσκεπάζεστε από πολλούς και επίσημα στο εξωτερικό (όπως πχ κάνει μέχρι και ο Πολ Τόμσεν εδώ ), οι οποίοι δηλώνουν ότι η επιβολή της παραίτησης του Γ. Παπανδρέου το 2011 από ανθρώπους που διψούσαν για την εξουσία, επέφερε τα αρνητικά αποτελέσματα μετέπειτα στην οικονομικό πρόγραμμα της χώρας. Συνεχίστε το πλύσιμο εγκεφάλου με τα διεφθαρμένα ελληνικά ΜΜΕ, ως μια πανικοβλημένη “Λερναία Ύδρα” στα τελευταία της. Έτσι και αλλιώς φτάσατε να σας κοροϊδεύει μια ολόκληρη υφήλιος, εκτός από τον ελληνικό λαό!

Προσθέτω ένα σχόλιο που μου είχε κάνει ένας ΜΗ @φίλος, για να δείξω και το νοητικό επίπεδο (και  της βρισιάς) εκείνών που συμφωνούν με το άρθρο, όπως και με αυτούς που έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως δηλώνουν δημοσίως στο fb, "αποφευγοντας έναν εφιάλτη" όπως γράφουν...

Βαγγέλης Καργούδης :"Κα Γλίγλη, πέραν του ότι το ιταμό σας ύφος (αφού πρώτα επιστραφεί) αποδίδει και το ήθος και την πολιτική σας έρημο (ακατοικήτου & ανυπάρκτου γωνία, αν έχετε ακούσει) θα ήθελα να μας πείτε αν ξέρετε πόθεν προέρχεται εκείνο το γνωστό "τρία πουλάκια κάθονταν, το έκτο κελαϊδούσε". Γιατί τα πουλάκια, σ αυτή τη σοφή λαϊκή ρήση είναι τρία, και αν όντως είναι τρία, πώς γίνεται και κελαϊδούσε το έκτο;"

Ένα σχόλιο που δείχνει το «ΙΕΚ Σημίτη» εν δράση, αποδεικνύοντας τον κιτρινισμο και το «πολιτικό» τους επίπεδο σε όλο το μεγαλείο της "Λερναίας Ύδρας" της διαπλοκής και διαφθοράς στο κράτος. Πήραν θάρρος τα ζομπι μετά τον ανασχηματισμό αλά «Κομέντια ντελ Αρτε» η μου φαίνεται?
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: