«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΝΤΡΟΠΗ!


Μπαρόζο καλύπτει Κώστα Καραμανλή και ο Βενιζέλος καλύπτει Μπαρόζο. Ο ίδιος Βενιζέλος που λέει ότι «το Financial Time γράφει γελοιότητες. Αν ανατρέξετε σε ρεπορτάζ άλλα της εποχής θα βρείτε άλλα πολύ πιο έγκυρα» (ε ναι, για τον Βενιζέλο «έγκυρα» είναι μόνο αυτά του ΔΟΛ...), επίσης ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ο Μπαρόζο είναι αγγελάκι που δεν ήθελε να ρίξει τον Παπανδρέου, αλλά η ίδια του την κόρη του το ζήτησε του μπαμπά Βενιζέλο και μάλιστα στις 4 η ώρα το πρωί με email. Δεν μας λέει όμως αν η κόρη του τον προέτρεψε να μην ενημερώσει τον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδας και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ξαφνική αλλαγή της πορείας του ως όφειλε ως υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης του. Επίσης υποστηρίζει ότι «ο κ. Παπανδρέου διάλεξε ο ίδιος τον Πρωθυπουργό που επιθυμούσε», αλλά δεν μας λέει ότι οι ίδιοι τον παρουσίασαν ως πιθανό, μετά την άρνηση του Πετσάλνικου από την βενιζελική ομάδα σε όλους τους τόνους και από όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.
Ευάγγελε Βενιζέλε, πάντα κρύβεσε πίσω από άλλους. Ποτέ από τον πεθερό σου, πότε από τον καθηγητή σου, πότε από ολόκληρη την ομάδα βουλευτών βρισκόμενοι σε εντεταλμένη υπηρεσία- όπως και εσύ. Ότι θα κρύβεσε και πίσω από το σπλάχνο σου δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Αλλά το μυαλό ενός ανθρώπου μπορεί να είναι μικρό καμιά φορά μπροστά στις καταστροφές της φύσης…Μόνο για αυτήν σου την δήλωση θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί σε άλλη πολιτισμένη χώρα!
 
Υ.Γ. Το ΤΕΛΟΣ σου βγάζει όλη την ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ που σε διακατέχει, Ευάγγελε… και αποδεικνύεται απέραντη! Όπως και η απελπισία σου. Διότι ξέρεις ότι θα φας τόσο ΜΑΥΡΟ, όσο και αυτό το ατελείωτο μαύρο της ψυχής σου! Μέτρα τις μέρες σου στην πολιτική. Σου έμειναν λίγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: