«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μα καλά, εκεί στην ΝΔ δεν σας έμαθαν ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάς για σκοινί”;;;

Φεβρωνία Πατριανάκου εκ μέρος της ΝΔ καλεσμένη σήμερα στο πρωινό του Mega μαζί με τον Γ. Μηλιός ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ…

Στο θέμα των ΜΚΟ βγάζει η Φεβρωνία επί 20 λεπτά όλη την χολή της (όπως κάνουν όλοι οι δεξιοί άλλωστε)- εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, συμφωνώντας με τους δημοσιογράφους και με τον … Βενιζέλο περί “πολιτικών ευθυνών”…  Ο Μηλιός δεν πολύ αντιδράει, αλλά επισημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος σε όλα τα ΜΚΟ, όπως και σε όλα τα έξοδα που είχαν κάνει διάφοροι κρατικοί οργανισμοί γενικά. Κάποια στιγμή η Φεβρωνία περηφανεύεται περί του πρωτογενούς πλεονάσματος ως «μια μεγάλη κατόρθωση της ΝΔ» και της κυβέρνησης Σαμαράς- Βενιζέλου. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ “φουντώνει” και την ρωτάει αν είναι αλήθεια αυτά που έγραψαν διάφορα άρθρα περί μιας ΜΚΟ της ίδιας της Φεβρωνίας Πατριανάκου και των δικών της συγγενών, μια ΜΚΟ που το 2008 έχει πάρει 30 εκατομμύρια ευρώ για το καθαρισμό του Ευξείνου Πόντου, ως επιχορήγηση από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, στην οποία κυβέρνηση ανήκε και η ίδια.

Έξαλλη η Φεβρωνία του απαντάει ότι δεν μπορεί να την συκοφαντεί και μάλιστα ως καλεσμένη σε ένα μεγάλο κανάλι. Ο Μηλιός υποστηρίζει ότι έκανε μια ερώτηση μόνο, διότι «όλα και όλα, αλλά δεν μπορείτε να μιλάτε για το πρωτόγεννους πλεόνασμα ως “κατόρθωμα της κυβέρνησης” σας, όταν ο λαός πεινάει…»

Ο δημοσιογράφος στην συνέχεια: “Έχει δίκιο η κυρία Πατριανάκου. Δεν μπορείτε να μιλήσετε για μια εταιρία στον Πύξινο Πόντο”… και η απάντηση της Φεβρονίας “Όχι, αναφέρθηκα σε ΜΚΟ… εταιρία υπάρχει”… (σικ)

Και απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν σας επιτρέπω κύριε να με συκοφαντείτε δημοσίως εσείς και το κόμμα σας, με σκοπό να με εξοντώσετε ως πολιτικός αντίπαλος.”
Όταν πας στο σπίτι κ. Πατριανάκου, να πεις και πάλι αυτή την φράση, αυτή την φορά κοιτάζοντας το καθρέφτη!!!... Μα καλά, εκεί στην ΝΔ δεν σας έμαθαν ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάς για σκοινί”;;;


Υ.Γ. Φεβρώνία πάτησες την “νάρκη”… Θυμίζουμε ότι η Φεβρωνία Πατριανάκου ήταν ανάμεσα ονομάτων πολιτικών που είχαν στείλει υπέρογκα ποσά σε λογαριασμούς στο εξωτερικό και ότι η εταιρία του συζύγου της ελέγχεται από το ΣΔΟΕ. Για να φρεσκάρουμε αναμνήσεις πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: