«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Αντιπολιτεύεστε τον ΓΑΠ, άρα υπάρχετε…?

Εκπρόσωπος τύπου του παΣΟΚ του ευάγγελου βενιζέλου να “σου τύχει” … Με αυτούς διοργανώνετε το συμπόσιο της 3 Σεπτεμβρίου…? Ο Ανδρέας από εκεί που είναι σας διέγραψε κιόλας από “χθες” !!! …και δεν το πήρατε καν χαμπάρι, “ευφυΐες” των ΜΜΕ.
Παρά να ζητάτε συγνώμη από τον ελληνικό λαό επειδή στηρίξατε τον καραμανλή για πρωθυπουργό το 2007, «για να ολοκληρώσει το έργο του» -όπως λεγάτε προεκλογικά στα καφενεία και στις παρέες σας - τα 54 σκάνδαλα σε 45 μήνες, τα 160 δισεκατομμύρια επιπλέον εθνικό χρέος, τα ψεύτικα οικονομικά στοιχεία για το έλλειμμα και για το χρέος, το κλείσιμο της βουλής μέσα σε μια νύχτα για παραγραφή αδικημάτων, το άδειασμα των ασφαλιστικών ταμείων, το ξεπούλημα των εθνικών κερδοφόρων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, την απόκρυψη της έκθεσης της ΕΕ με υπόδειξη για προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ από το τέλος του 2007, κ.α- αυτό θέλατε να ολοκληρώσει ο καραμανλης, βάση σχεδίου που έκαναν για την Ελλάδα τα αφεντικά σας και που ολοκληρώνετε τώρα εσείς, μετά από τι τον ρίξατε αυτόν που εναντιώθηκε στο ξεπούλημα της χώρας έναντι πινακίου φακής.
Ντροπή και αίσχος!!! Μιλάτε εις ονόματος του «σοσιαλισμού», τρομάρα σας…

2004-2011 αντιπολιτευτήκατε τον Γιώργο Παπανδρέου και τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Και συνεχίζετε να το κάνετε… διότι μόνο έτσι μπορείτε να νιώθετε πως υπάρχετε.

Epikairo:  Ulysses Κωνσταντινόπουλος: Αντιπολιτεύομαι ΓΑΠ άρα υπάρχω
 Άφωνους άφησε, πριν από λίγο, τους συναδέλφους του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για το «Κρατικά Λαχεία», ομολόγησε, πως η τότε στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Γεωργίου Παπανδρέου απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή και ειδικά σε θέμα αποκρατικοποιήσεων, ήταν απολύτως λανθασμένη.
Δεν δίστασε, μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος να καλέσει τους συναδέλφους του, του ΣΥΡΙΖΑ να παραδειγματιστούν από την παραδοχή των λαθών εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή, ζητώντας τους να μην επιμείνουν στην άρνησή τους για τις ιδιωτικοποιήσεις

Ο Ουλίσες από το πουθενά, εκ του μη όντος και δίχως να υπάρχει κανένας λόγος υποδεικνύει στο συριζα να μην αντιπολιτεύεται λέει όπως ο Παπανδρέου την περίοδο 2004-2009. Δεν υπολογίζει ο Εύελπις του Βενιζέλου ότι μ' αυτό το τρόπο βγάζει λάδι την μοιραία διετία 2007-2009, δικαιώνοντας κατ' αυτό το τρόπο το πολιτικό θράσος Παυλόπουλων, Αντώναρων και Παπαθανασίου. Αλλά ας μην τον αδικούμε και τελείως. Ο μόνος ρόλος που έχει απομείνει πλέον στο παΣΟΚ του Βενιζέλου είναι να αντιπολιτεύεται την περίοδο Παπανδρέου, μιας και τώρα συγκυβερνά με το Σαμαρά. Toλμά εξάλλου κανένας από τη Χαριλάου Τρικούπη να μιλήσει για τη δική του μοιραία αντιπολίτευση την περίοδο 2009-2011, κοιτίδα Καμμένων και Χ.Α; 

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Σήμερα ο νους μας ταξιδεύει και η καρδιά μας χτυπάει στο Καλέντζι.

Σήμερα ο νους μας ταξιδεύει και η καρδιά μας χτυπάει στο Καλέντζι.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Π.Α.Κ.
ΠΑΚ ΤΟΡΟΝΤΟ 1968-1974
ΑΝΟΙΧΤΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση μνήμης των αγώνων, αξιών και οραμάτων του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ) που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου 2013 στο Καλέντζι Αχαΐας και ώρα 6:30 μ.μ.
Εμείς που βρεθήκαμε τότε, δίπλα στον ιστορικό Ηγέτη και Αρχηγό του ΠΑΚ Ανδρέα Παπανδρέου, στον αγώνα κατά της χούντας των συνταγματαρχών, θα μαζευτούμε και πάλι σε μια γιορτή - reunion με αναφορές στις αξίες και τα όνειρα εκείνης της εποχής. Θα ακολουθήσει γλέντι με μουσική από τα χρόνια της χούντας και την επομένη θα τελεστεί επιμνημόσυνος δέηση για τους απελθόντες συντρόφους μας.
Στη συνάντηση προσκλήθηκε να παραστεί και αποδέχτηκε την πρόσκληση κατ’ αρχήν ο πρώην Πρωθυπουργός και μέλος του ΠΑΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής
Η Οργανωτική Επιτροπή:
Χρήστος Μαρτζώκας,
Νίκος Σκουλάς,
Κώστα Κουτρουμπής
Σπύρος Δραΐνας,
Γιαννάκος Ξυλούρης.

Τι θα είχε συμβεί επί ΓΑΠ αν είχε καταφερθεί ο Πούτιν κατά της Ελλάδας;

Ο Γιώργος Παπανδρέου συκοφαντήθηκε και στοχοποιήθηκε και από δυνάμεις της σημερινής Νέας Δημοκρατίας ως προδότης, ως συνωμότης κατά της χώρας, ως πιόνι μυστικών κι άλλων δυνάμεων που είχαν στόχο την υποδούλωση της χώρας.

Φυσικά, λόγω της αμερικανικής καταγωγής της μητέρας του, από την πρώτη στιγμή που πολιτεύτηκε σε αυτή τη χώρα κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι είναι και «πράκτορας των Αμερικάνων». Τέλος, αρκετοί είναι εκείνοι που...


...τον θεωρούν και πράκτορα του...Ισραήλ μιας και ο πατέρας της γιαγιάς του(!!!) ήταν εβραϊκής καταγωγής.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αυτός που κλήθηκε από την Ιστορία να λάβει τη δύσκολη απόφαση του Μνημονίου, όλοι αυτοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στο ψέμα και στις φήμες, έσπευσαν να τον κατηγορήσουν γιατί δεν δανείστηκε από την Κίνα και τη Ρωσία, χώρες οι οποίες υποτίθεται ότι σκίζονταν να μας δανείσουν.

Όλοι αυτοί έχασαν τη μιλιά τους στην περίπτωση της Κύπρου. Ο Νίκος Αναστασιάδης προσέφυγε στον Πούτιν, του ζήτησε πολύ λιγότερα χρήματα από όσα θα απαιτούσα μια ελληνική διάσωση και ο Ρώσος ηγέτης αρνήθηκε ουσιαστικά μέχρι και να το συζητήσεις. Οι ελλαδικοί εθνικοί μύθοι κατέρρευσαν.

Χθες, το παραμύθι τέλειωσε οριστικά. Επί πρωθυπουργίας του εθνικιστή Σαμαρά, ο Πούτιν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές δηλώσεις οποιουδήποτε ξένου ηγέτη κατά της Ελλάδας, προτείνοντας σε ομοεθνείς επιχειρηματίες του να μην επενδύουν στη χώρα μας.

Οι σχετικές αντιδράσεις είναι μάλλον χλιαρές, κανείς δεν ψάχνει να βρει αν ο Σαμαράς έχει κανα παππού ή μπατζανάκη με...εβραϊκές ρίζες, κανείς δεν ψάχνει τις τσέπες του μήπως βρει κανα σήμα της CIA. Άλλο Σαμαράς, άλλο Παπανδρέου. Άλλο κάποιος που μας είναι οικείος λόγω της φαύλης του πλευράς κι άλλο κάποιος που μοιάζει ξένος και διαφορετικός για τα δικά μας γούστα.


Πώς να κρατηθεί κανείς και να μην ξεστομίσει ένα «Αυτή είναι η Ελλλάδα»;

Ας φανταστούμε μία κυβέρνηση …

Ας φανταστούμε μία κυβέρνηση …
- που παγώνει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας όσο διαρκεί η κρίση,

- που ψηφίζει νόμους για τη ρύθμιση χρεών δανειοληπτών που βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση,

- που έρχεται σε σύγκρουση με τραπεζίτες προκειμένου η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να γίνει με όρους πραγματικής εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος,

- που ψηφίζει αυστηρούς νόμους που οδηγούν μεγαλομπαταχτσήδες εις βάρος του δημοσίου στη Δικαιοσύνη και πολλούς στη φυλακή,

- που τα βάζει με το λαθρεμπόριο καυσίμων και επιχειρεί να σπάσει ακόμα και το απόστημα στο ποδόσφαιρο,

- που δεν υιοθετεί την προνομιακή πρόσβαση μεγαλο-επιχειρηματιo-καναλαρχo-εκδοτών στην τραπεζική δανειοδότηση, όπως όλοι λένε ότι συνέβαινε επί χρόνια, και προασπίζεται το αυτονόητο, να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν για οποιαδήποτε επιχείρηση,

- που δεν αφήνει να εμφανιστεί καμία απολύτως σκιά διαπλοκής στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας,

- που παίρνει σκληρές αποφάσεις για να μην ζήσει η χώρα μια εθνική τραγωδία, μια χρεοκοπία, σηκώνει ευθύνες που δεν τις αναλογούν με όλο τον υπόλοιπο πολιτικό κόσμο συνειδητά απέναντί της, αποδέχεται τρομερό πολιτικό κόστος, και την κατάλληλη στιγμή προτείνει δημοψήφισμα για να μπορέσει κάθε μα κάθε πολίτης να εκφραστεί, ΧΩΡΙΣ τηλεοπτικούς, πολιτικούς και επιχειρηματικούς μεσάζοντες, πάνω στο θεμελιώδες ζήτημα συνέχισης ή μη της οικονομικής πολιτικής.


Αλλά γιατί να το φανταστούμε; Η κυβέρνηση αυτή υπήρχε. Και για αυτά έπεσε.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Σε φουλ spin το ξέπλυμα ευθυνών Καραμανλή για το έλλειμμα του 2009 – ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ στο απορρυπαντικό με τους ψεκασμένους κόκκους

Τα στοιχεία για την αθλιότητα που συντελέστηκε εις βάρος της χώρας μας είναι πραγματικά…συντριπτικά.

Τα έχει αποκαλύψει και περιγράψει με ακρίβεια, τεκμηριωμένη σαφήνεια και διαολεμένη παρατηρητικότητα η ίδια η κα Γεωργαντά, ως θηλυκιά  – θα έλεγε άνετα κανείς – Woodward και Bernstein μαζί, σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες:

Ζ. Γεωργαντά: «Εγώ έχω εκτιμήσει ότι το έλλειμμα (του 2009) ήταν περίπου 4%, 3,7 – 3,9%!»

Δημοσιογράφος: «Τόσο λίγο; Μα και ο κ. Παπαθανασίου (υπουργός οικονομικών Καραμανλή) έλεγε πάνω από 6 ότι ήταν!»

Ζ. Γεωργαντά: «Κοιτάχτε, ακόμη και 6 να ήτανε και μερικά από τα στοιχεία που έχω, να μην τα έχω όλα τα στοιχεία, εγώ τα έχω υπολογίσει με βάση τα στοιχεία που έχω, μπορεί να ήταν και 6 αλλά δεν ήτανε…Ήταν μονοψήφιο! Είμαι σίγουρη 1000%!»

Στη βάση των συγκλονιστικών λοιπόν αποκαλύψεων αυτής της κυρίας (που μέτρησε το έλλειμμα με τα δικά της στοιχεία, που μπορεί να μην είναι και όλα – αλλά ποιος ξέρει , μπορεί να υπάρχουν κι άλλα που αυτή δεν έχει – και βρήκε το έλλειμμα του 2009 στο 3,7 με 3,9%, κάτω από 4% δηλαδή, αλλά μπορεί να ήταν και 6%, μπορεί να ήταν και υψηλότερο, σίγουρα πάντως μονοψήφιο) όλη η Ελλάδα βομβαρδίστηκε επί δύο χρόνια με τη βεβαιότητα ότι επί Καραμανλή δεν υπήρχε και κανένα φοβερό έλλειμμα, αλλά το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου για να μπούμε ντε και καλά στο Μνημόνιο.

Ξέπλυμα ευθυνών για Καραμανλή, ανάθεμα για Παπανδρέου.

Η βεβαιότητα περί «φουσκώματος» του ελλείμματος του 2009 προηγήθηκε βέβαια των αποκαλύψεων της κας Γεωργαντά. Πολιτικά μεγαθήρια της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως ο Αντώνης ο Σαμαράς και ο Γιάννης ο Μιχελάκης, … παρασύρθηκαν σε καυτές δηλώσεις που προσπαθούν ever since να ξεχάσουν, όπως:

«Το 2009 το έλλειμμα ξέφυγε ασφαλώς, αλλά δεν θα ξεπερνά το 9,7% του ΑΕΠ. Πιθανότατα είναι μικρότερο, στο 8,3-8,5%…Από κει και ύστερα, εσείς το ανεβάσατε με λογιστικές αλχημείες. Κι έτσι το φουσκώσατε τεχνητά άλλες 3 ποσοστιαίες μονάδες, στο 12,7%!», Α. Σαμαράς, 23/12/2009

«Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε τους τελευταίους τρείς μήνες το έλλειμμα που παρέλαβε τον Οκτώβριο…Με τα μέτρα που είχε εξαγγείλει ο Κώστας Καραμανλής το έλλειμμα θα έκλεινε στο 9,9% το πολύ…Το ΠΑΣΟΚ με μεθόδους «δημιουργικής λογιστικής» αύξησε το έλλειμμα του 2009 κατά 3,7 μονάδες. Και το πήγε τελικά από το 9,9% στο 13,6%!». Α. Σαμαράς, 18/9/2010

«Δυστυχώς, για τον κ. Παπανδρέου, η αλήθεια είναι μια και την ξέρει πλέον ο ελληνικός λαός. Μένει τώρα να απαντήσει, γιατί εξαπατούσε τον κόσμο. Γιατί φούσκωσαν το έλλειμμα του ’09;». Α. Σαμαράς, 5/5/2011

«Μιας ώρας υπουργός ο κ. Παπακωνσταντίνου, χωρίς καν να έχει δει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009  δήλωνε ότι θα τα αλλάξει και εξέταζε εντελώς διαφορετικά σενάρια. Αυτό και μόνο αρκεί για να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε» σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα». Γ. Μιχελάκης, 18/3/2012
Με αυτά και με αυτά κινητοποιήθηκαν συγκεκριμένοι αδέκαστοι δικαστικοί και εισαγγελείς που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω αδιερεύνητο, καμία παρανοϊκή μπαρούφα,  κανένα ψεκασμένο δημοσίευμα, ΑΡΚΕΙ να αφορά την περίοδο που οδηγηθήκαμε με το στανιό στο Μνημόνιο, ενώ δεν υπήρχαν δυσθεώρητα ελλείμματα (σώπα καλέ!), δεν υπήρχαν ασήκωτα χρέη (τι λες τώρα!) και η χώρα έσφυζε από ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα (μα ξεχνιούνται αυτά;).

Τι κι αν ο ίδιος ο Αντώνης ο Σαμαράς παραδέχθηκε ήδη από τον Απρίλιο του 2012, λίγο πριν τις εκλογές, ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν τελικά στα επίπεδα του 15%.

Τι κι αν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ, όλοι τους, έχουν αποδεχτεί με την ψήφο τους ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15,6%.

Τι κι αν η ίδια η Eurostat , που μετράει το έλλειμμα για όλα τα Κράτη Μέλη έχει πει δεκάδες φορές τα τελευταία δύο χρόνια ότι τα στοιχεία από το 2010 και μετά είναι τα πραγματικά και ότι το πρόβλημα ήταν τα απίθαναπράγματα που γινόντουσαν πριν το 2010 με τα πειραγμένα στοιχεία.

Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στην Ελλαδάρα μας. Οι αδέκαστοι δικαστές και εισαγγελείς εξακολουθούν να στοχοποιούν αυτούς που αποκάλυψαν την αλήθεια και όχι αυτούς που τη συγκάλυψαν.

Η υπόθεση έφτασε σε ειδική ανακρίτρια. Το ερεύνησε το θέμα για μήνες και πριν λίγες μέρες, στις 12 Αυγούστου, πληροφορηθήκαμε ότι η ανακρίτρια προτείνει τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Τέλος; Όχι δα … Αμέσως, 12 Αυγούστου, η ανακρίτρια δέχεται την επίθεση της κας Γεωργαντά από το Kontra του Κουρή. Αμέσως μετά, 13Αυγούστου, η ανακρίτρια δέχεται την επίθεση από τον Πάνο τον Καμμένο. Παρεμβάλλεται η ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου και στις 19 Αυγούστου η ανακρίτρια δέχεται την επίθεση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών! Και – Ω! Τι έκπληξη! Τι ταχύτητα! – λίγες μόλις ώρες μετά, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάζει να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, δηλαδή οι καταγγελίες της κας Γεωργαντά, που λέει ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 3,9%….

Αμέσως ο Πάνος ο Κάμμενος, σταμάτησε να κόβει σούσι και εξέδωσε θριαμβευτική ανακοίνωση.

Αμέσως το Γραφείου του Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε δελτίουτύπου με σχόλιο στο οποίο χαιρετίζει την παρέμβαση τόσο του Αρείου Πάγου όσο και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.


Το πλυντήριο ευθυνών Καραμανλή σε φουλ spin. Χέρι – χέρι όλη η παρέα.

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Το πράγμα έχει και μία πολύ σοβαρή διάσταση που αφορά την ίδια τη Δημοκρατία στη χώρα μας, μια που η μανία που έχουν τα παράκεντρα στοχοποίησης Παπανδρέου αγγίζει πια τα όρια του παραλόγου. Αν όχι καθημερινά, μέρα παρά μέρα ασχολούνται με έναν και μόνο άνθρωπο και πολιτικό της χώρας μας- με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ότι όλοι οι άλλοι απέδειξαν ότι είναι πολύ μικροί για να μιλήσουμε για αυτούς, παρά μόνο σαν επικίνδυνοι πολιτικάντες… αλλά τα ελεγχόμενα κέντρα των αφεντικών τους εκθέτονται με όλη αυτή την φθηνή, γκεμπελιστική τακτική, που έχει σαν σκοπό ουσιαστικά, το πλύσιμο εγκεφάλου του ελληνικού λαού εναντίον του μοναδικού πολιτικού προσώπου ο οποίος τους αντιστάθηκε και θυσιάστηκε πολιτικά, ώστε να σωθεί η χώρα στην ύστατη στιγμή.

Είναι τουλάχιστον παράλογο και ανέντιμο, ένας σαν τον καμμένο, ο οποίος ως υφυπουργός Αιγαίου είχε νοικιάσει ελικόπτερο μιας offshore εταιρίας, για 2 μήνες και για τις προσωπικές του διακοπές στα ελληνικά νησιά - με μισό εκατομμύριο ευρώ από τον κρατικό κορβανά- να μιλάει «ανεξάρτητα» και από πάνω, μέσω των blogs που ελέγχει.

Είναι τουλάχιστον τρελό και ουτοπικό, εφημερίδες των βιντεοκομιστών (θέμου αναστασίαδη –τιμολογημένο με  5 εκατομμύρια ευρώ καταθετημένα στις γερμανικές τράπεζες… και την “ελευθερία” του) να έχει σαν “κίτρινη” καθημερινή ασχολία τον ΓΑΠ.

Βγάζει μάτι πλέον ότι αυτός ο βρόμικος πόλεμος εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου είναι μεθοδευμένος από ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών και ελληνικών φυλλάδων, οι οποίοι την ίδια στιγμή «επαγγέλλονται» και σαν μεγαλομέτοχοι τραπεζών, όπως και εφοπλιστές, οι οποίοι έως τώρα έπαιζαν το ρόλο των “πατερούληδων του έθνους”, με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον, ξεζουμίζοντας ως το μεδούλι και επί δεκαετίες την περιουσία του ελληνικού λαού. Αυτοί που ευθύνονται στην ουσία για την οικονομική μας κατάντια σε μέγιστο βαθμό, μαζί με τα πολιτικά πρόσωπα που τοποθέτησαν επί χρόνια σε καίρια πόστα και σε όλα τα κόμματα, έτσι ώστε να υπηρετούν αυτά τα δικά τους συμφέροντα, ξεσκεπαστήκαν. Ο “δράκος” έχει πολλά “κεφάλια” στην Ελλάδα, αλλά πέφτουν ένα προς ένα στα μάτια των σκεπτόμενων Ελλήνων, όση προπαγάνδα και αν πέφτει στην “πιάτσα”, κάτω από την εντολές τους.
Αυτά είναι απλά οι τελευταίοι σπασμοί της ουράς του δράκου πριν το τέλος του. Το ξέρετε και ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Δεν είναι δυνατόν να ενώνεσαι με τα πολιτικά τσιράκια που τους υπηρετούν και που έριξαν εκλεγμένο Πρωθυπουργό, έτσι ώστε να μην πληρώσουν και αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί!
 Είναι αδιανόητο να συμφωνείς με κωλοτούμπες Σαμαράδες & ΝΔ- ούλα!
 Είναι απαράδεκτο να προκυρήξεις κοινό μέτωπο με τον Καμμένο του Καραμανλή- και να το παίζεις μάλιστα “αντιμνημονιακός”, την ίδια στιγμή που θέλεις να επαναδιαπραγματεύσεις το μνημόνιο, όπως κάνει το ΣΥΡΙΖΑ, και την ίδια στιγμή που ο Καμμένος, σαν πρώην υφυπουργός, προσωπικός φίλος και θαυμαστής του Καραμανλή, έχει συμβάλει στο να μας οδηγήσει στο γκρεμό σαν χώρα, μαζί με την κυβέρνηση του…  είναι προκλητικό και βρόμικο να το παίζεις "πατριώτης", εκμεταλλεύοντας την εξαθλίωση του κοσμάκη, και εξυπηρετώντας αυτούς που την προκάλεσαν, όπως το πράττουν αυτοί της "Χρυσής Αυγής", οι οποίοι το μόνο που κάνουν στην Βουλή είναι να προστατεύουν τους εφοπλιστές- τραπεζίτες, θολώνοντας τα νερά με φασιστικές μεθόδους.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ: ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!


Συνεχίστε να ρίχνετε λάσπη προς μια και μόνο κατεύθυνση… τα σκουλήκια ρίχνονται μόνο στα καρποφόρα δέντρα.

Γλιγλή Κάρμεν- Λουκία

Απάντηση της ΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σάμου σε παράκεντρα στοχοποίησης Παπανδρέου

Ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σάμου:

"Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Σάμο, το νησί του Πυθαγόρα. Η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού τιμά και προβάλλει το νησί.

Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Σάμο, το νησί του Πυθαγόρα. Η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού τιμά και προβάλλει το νησί.

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ιδιαίτερη σχέση με τούτο το νησί. Επέλεξε να διοργανώσει εδώ τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, το Συμπόσιο της Σύμης, να προωθήσει τοπικές ελληνοτουρκικές συμφωνίες και να συναντηθεί με κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων τον Μπιλ Κλίντον, την Κάθριν Άστον και τον Χαβιέ Σολάνα.

Όλα αυτά τα γεγονότα, είχαν και συνεχίζουν να έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εικόνα του νησιού στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και για το μέλλον του νησιού.

Η Σάμος ήταν πάντα οχυρό της Δημοκρατίας, σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Οι Σαμιώτες περιέβαλαν πάντα με σεβασμό κάθε άνθρωπο, κάθε θεσμό.

Ο διάλογος κυριαρχούσε πάντα στις προσωπικές σχέσεις και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Η πολιτική διαφωνία ενίσχυε τη δυνατότητα διαμόρφωσης ευρύτερων συναινέσεων υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Η Δημοκρατία απαιτεί διάλογο.

Διάλογος χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία, είναι εποικοδομητικός διάλογος. Είναι διάλογος που επιχειρηματολογεί με σκοπό τη βέλτιστη λύση στα σύνθετα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο, αλλά και την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων

Σήμερα όμως, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νοοτροπίες και συμπεριφορές που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία, άλλα αντιθέτως επιφέρουν πλήγμα στη Δημοκρατία.

Νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου «καρφίτσας», που καλλιεργούν τον τραμπουκισμό και τη βία, με την όποια μορφή της, το μίσος και τον φανατισμό και επιχειρούν να μεταμορφώσουν τον πατριωτισμό σε πρακτική ναζιστικού τύπου.

Η προσπάθεια τοπικού πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων -κατά την πάγια τακτική του κόμματος αυτού- να στοχοποιήσει τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων, έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία πρακτικών άλλων εποχών, τα αποτελέσματα των οποίων πλήρωσε ακριβά ο Ελληνικός λαός και όλοι οι δημοκράτες πολίτες.

Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές και καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να σταθεί απέναντι σε αυτές.


Σήμερα παρά ποτέ χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία."

Να δούμε τις «αντιδράσεις των κατοίκων της Σάμου» σε πραγματικές τους διαστάσεις :

(ΦΩΤΟ) Μπούμερανγκ η στοχοποίηση Παπανδρέου:Γελάει όλη η Σάμος με το ξεφτιλίκι που έπαθαν τα ψεκασμένα μέσα ενημέρωσης

Προσέξτε τίτλος ιστοσελίδας εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας από χθες μεχρι και σήμερα το πρωί: «Ξεσηκωμός στη Σάμο κατά του Παπανδρέου! Απαιτούν να φύγει από το νησί»
Αντίστοιχα πολεμικά ρεπορτάζ περί «ξεσηκωμού» φιλοξένησαν και άλλα ηλεκτρονικά μέσα ψεκασμένης »ενημέρωσης», αναφερόμενα σε «συγκέντρωση» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αυτό άλλωστε επεδίωκε το παράκεντρο στοχοποίησης Παπανδρέου (και lifestyle ξεπλύματος των χρυσαύγουλων και κάθε τραμπουκικής συμπεριφοράς, θα λέγαμε) εδώ και μερικές μέρες, μετά από ολόκληρη επιχείρηση που στήθηκε και περιελάμβανε το γνωστό μενού με… αστακουδάκια, μενού που έστησε γνωστό κέντρο κατασκευής ειδήσεων και αναπαρήγαγε άλλο κέντρο παραχάραξης της… αλήθειας, με τη συνδρομή ενός ακόμη γνωστού κέντρου «έντιμης» δημοσιογραφίας.
Και ιδού ο «ξεσηκωμός» στη Σάμο...
Γελάει από χθες όλη η δημοκρατική Σάμος!!!
Κάθε μέρα εξευτελίζονται όλο και περισσότερο όσοι στοχοποιούν τον Παπανδρέου. Τον φοβούνται και τον στοχοποιούν. Είναι ο πρώτος στόχος κάθε διαπλεκόμενου, κάθε χρυσαύγουλου, κάθε ψεκασμένου. Όλα τα πολιτικοεπιχειρηματικά παράσιτα θέλουν να τον εξαφανίσουν.
Μάταια.

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

Έρχονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από το 2014… μετά από όλα τα άλλα: μεγαλύτεροι φόροι για τους πολλούς, διαθεσιμότητα και απόλυση, πρόγραμμα 7-ήμερο στα καταστήματα, κλείσιμο της ΕΡΤ, αύξηση διοδίων, αύξηση τιμών στα βασικά είδη ανάγκης, αύξηση ανεργίας σε ραγδαίο ρυθμό δίχως ίχνος ανάπτυξης, μείωση και άλλο των μισθών και συντάξεων, εξαφάνιση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, των αποζημιώσεων σε περίπτωση απόλυσης, των επιδομάτων καλοκαιριού και πολλά άλλα. 
Έτσι… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΔΙΑ??? ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΙΛΙΑ??????????? ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!