«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Περί σουπιών και… αρετών…

Το ξαναλέω προς κάθε δήθεν συμπορευτή μου:
Όταν λες «μπράβο στον κάθε λαμόγιο! Μαγκιά του!» με μεγάλο θαυμασμό, δεν μπορείς παρά μόνο να ψεύδεσαι και να υποκρίνεσαι, όταν υποστηρίζεις ότι αντιπροσωπεύεις «αρχές και αξίες» που δεν έχεις σαν τρόπο και σαν στάση ζωής. Δεν μπορεί να θαυμάζεις τα λαμόγια και τον τρόπο που τα τσέπωσαν εις βάρος των πολλών και να μιλάς για τις ανθρώπινες αρετές.
Σε λίγο θα τα βγάλω όλα στην φόρα, περί ανθρώπων και καταστάσεων, τσιράκια συμφερόντων της διαπλοκής και της διαφθοράς , όπως και τα πραγματικά τους αφεντικά-οι εκσυγχρονιστές και ΝΔ-ιτες. Και θα τα βγάλω όλα στην φόρα για να πάτε -μια και έξω μια ώρα νωρίτερα- εκεί οπού ανήκετε, εκεί οπού είναι ο φυσικός σας χώρος, ως αριστεροί ψάλτες με δεξιές τσέπες… να ακολουθήσετε τις τσέπες και τις… κενές συνειδήσεις σας...
Οι Ανθρώπινες Αξίες δεν έχουν καμία σχέση με το χρηματικό προσωπικό κέρδος, βασισμένο σε αριστερές κορόνες χωρίς ουσία.
Και βεβαίως τις Ανθρώπινες Αξίες μόνο οι Άνθρωποι τις έχουν! Εσάς, σαν πραγματικές σουπιές που καμαρώνετε ότι είστε, σας λείπουν εντελώς!


Υ.Γ. Λογικά, με τέτοια νοοτροπία και εξυπηρετώντας τα ίδια συμφέροντα, οι δήθεν εχθροί σας μπορεί κάλλιστα να είναι στην πραγματικότητα καλοί σας φίλοι υπό σκιά, μέλη της ίδιας σπείρας, ως παλιά σκηνοθεσία «καλού-κακού» του πολύ παιγμένου έργο των διαπλεκομένων «στατικών βομβών», οι οποίες διείσδυσαν στο κόμμα τόσα χρόνια τώρα, (προσβλέποντας σε συγκεκριμένες θέσεις και στηρίζοντας μόνο εξαγοράσιμα άτομα του τύπου «όπου φυσάει ο άνεμος»), με σκοπό την αλλαγή κατεύθυνσης του «τρένου». Καιρός να κατεβείτε από τα "βαγόνια"! Όπως και σίγουρα και οι φίλοι- «εχθροί» σας από το "τιμόνι" της "μηχανής"!!! (Χωρίς όμως να δώσουν την θέση τους των εκσυγχρονιστών τους οποίους στηρίζετε στην πραγματικότητα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: