«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

3 Σεπτεμβρίου

Προχωρώ μόνος μου και όποιος θέλει ας ακολουθήσει.


Προσέχω με τι πάθος μιλάει, με ένα χέρι στην καρδιά και με το άλλο, σφιγμένο σε γροθιά, σημαδιακά προς τα δεξιά, όπου και να κρύβεται αυτή η δεξιά, ενάντια μιας συντηρητικής κλίκας της συνδιαλλαγής του πολιτικού κόσμου με τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε παράδεισο των εμπόρων, μεταπρατών, σαράφηδων και δουλεμπόρων. Αυτό είναι οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Αγώνας, αγώνας, αγώνας, για το δίκαιο, για το καθαρό, για τον λαό. Και σε αυτό τον έντιμο και ηθικό αγώνα δεν τον νοιάζει αν είναι μονός η αν είναι πολλοί. Αρκεί να έχουν το ίδιο Όραμα και να παλέψουν για το εφικτό. Αρκεί να έχουν πάθος, ήθος, αλήθεια και δύναμη ψυχής. Ο Παπανδρέου είναι το σύμβολο του ήθους και του αγώνα για αυτό που έως χθες έμοιαζε ανέφικτο.

Το΄πε και το΄κανε.

Σειρά μας τώρα.


Για πρώτη φορά μετά από καιρό, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση.
Γεώργιος Α. Παπανδρέου 2 Νοεμβρίου 2011


Η Ελλάδα δεν είναι μοίρα, είναι επιλογή. Και για μένα, ήταν και είναι επιλογή, πυξίδα και όραμα.

Πάμε για μια Ελλάδα που αγαπάμε σε μια Ευρώπη που θέλουμε.


Μπορεί να αμφιβάλετε αν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το Φως, προσωπικά όμως είμαι σίγουρη ότι είμαστε εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα πως το σκοτάδι δεν είναι ανίκητο.
Καλή ανατολή Ηλίου!



Η κοινωνία δεν χτίζεται πάνω σε μια παλάμη που ζητιανεύει, αλλά που σφίγγεται, ενωμένη σαν μια γροθιά.
Θα νικήσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: