«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο μεγάλος ΗΓΕΤΗΣ της Ελλάδας, το σύμβολο της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της συμφιλίωσης και της ενότητας του λαού, είναι εκείνος που μίλησε ανοιχτά για τις «δυνάμεις της ανωμαλίας» για την επικίνδυνη δεξιά που ο λαός μας ΔΕΝ πρέπει ποτέ να την ξαναφέρνει στην εξουσία. Είναι αυτός που ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ τον αποκαλούσε με το μικρό του όνομα, με τεράστια αγάπη και ευγνωμοσύνη. Είναι Εκείνος που άνοιγε σε όλες του τις ομιλίες μια τεραστία αγκαλιά προς εσένα «ΛΑΕ ΜΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ». Αυτή την ανάσταση, αυτή την συμφιλίωση, αυτή την ενότητα του ελληνικού λαού, για την «ανατροπή όλων των κατεστημένων» όπως έλεγε, αυτές τις ημέρες, οι σκοτεινές δυνάμεις του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο, προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην μνήμη του. Με απέραντο μισός στο όνομα Παπανδρέου-οι οποίοι πάντα παλεύουν εναντίων των κατεστημένων και των συμφερόντων- προσπαθούν να αντιστρέψουν και να παραποιήσουν την αλήθεια, όπως προσπάθησαν και στις μαύρες μέρες της ιστορίας του τόπου.
Δεν μας τιμά σαν λαό να δίνουμε σημασία σε αυτά τα δεξιά και ακροδεξιά πολιτικά σκουπίδια. Και ούτε δεν τιμά μερικούς, που με την σιωπή τους, τα υποθάλπουν. Δεν σας τιμά κ. Σαμαρά να τους διαλέγετε για να φτιάξετε μια «Νέα Ελλάδα» με αυτά τα στοιχεία που την διχάζουν και μας φέρουν πίσω ουσιαστικά σε αυτές τις μαύρες μέρες! Δεν σας τιμά κ. Βενιζέλε- ειδικά τώρα, όταν υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε επίσημα το Κίνημα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας- να στηρίζετε μια κυβέρνηση που, μετά το μαύρο που έριξε σε έναν σύμβολο της εθνικής Δημοκρατίας, τώρα προσπαθεί να “ρίξει μαύρο” και στην μνήμη της! Δεν σας τιμά -εκεί στην αριστερά- να θυμηθείτε και να χρησιμοποιείτε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου ώστε να κερδίζετε ψήφους και να πανηγυρίζετε- και μόνο! Δεν σας τιμά η σιωπή! Ειδικά τώρα η σιωπή σας είναι συνενοχή με τα λόγια του μίσους και του ψεύδους!
ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής θα πρέπει να σταματήσουμε εμείς σαν Έλληνες την εξάπλωση τέτοιων πολιτικών άνανδρων ψευτών, έστω και με την ψήφο μας. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ! Δεν μας τιμά σαν λαό ότι τους έχουμε αντιπροσώπους στην Βουλή! Δεν μας τιμά σαν λαό ότι ξεχάσαμε!
Το τι ήταν ο Ανδρέας της Ελλάδος και των Ελλήνων, το έδειξε περίτρανα και ξεκάθαρα σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές! Δεν έκανε πίσω σε τίποτα σε ότι αφορούσε το έθνος μας.
ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΆΒΥΣΣΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ!

Σας υπενθυμίζω -με μια του ιστορικής σημασίας ομιλία- ΓΙΑΤΙ τον μισούν τόσο αυτοί οι ακροδεξιοί συκοφάντες που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την ιστορία του τόπου:

Δεν υπάρχουν σχόλια: