«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΣΤΟΠ ΕΔΩ!!!!!!!!


Μήπως η ανάγκη στήριξης της παγκόσμιας ολιγαρχίας που κρατάει στα χέρια της 99% του παγκοσμίου πλούτου, θεωρεί επικίνδυνη μια Σοσιαλιστική Διεθνούς που μάχεται εναντίων φορολογικών παραδείσων, offshore εταιριών, κατά της φοροδιαφυγής, όπως και για τη δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Οργανισμού και τη θέσπιση ενός διεθνούς φόρου για τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές?!!! Μήπως γιατί αυτές οι προτάσεις έχουν εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και από χώρες όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική?!! Μήπως επείγει μια άλλη δημιουργία «σοσιαλδημοκρατών» παγκοσμίως, μια μετάλλαξη που θα έχει σαν κινητήρια δύναμη τις δεξιές πτέρυγες των σοσιαλιστικών κομμάτων, σαν άλλο ένα δεκανίκι των συντηρητικών δυνάμεων τύπου σοσιαλδημοκράτισσας Μέρκελ και της παρέας της (στο παρελθόν) – τον Σαρκοζί?!! Μήπως επείγει αυτή η «δημιουργία»- τερατούργημα, μια που το θέμα αυτό- της μάχης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εναντίων των παγκοσμίων συμφερόντων και αγορών και υπέρ των λαών- εξάλλου, βρίσκεται ήδη στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς του Μαΐου?!!!!
Επίσης δεν ξεχνάω την προσπάθεια δεξιάς πτέρυγας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας να επιβάλει την μετάλλαξη μέσω ηλικίας (δίχως σοσιαλιστικό ήθος, παρά μόνο στα λόγια!!!) μέσω βολεμένης «επαναστάτριας» Ταλεγόν!!! Παραλληλισμός και με τον «επιτυχημένο» τελευταίο συνέδριο του πασοκ, ο οποίος σκηνοθέτησε την ίδια εντελώς φασιστό- ρατσιστική μετάλλαξη… που θέλει να την παρουσιάζει με την καραμέλα της «αλλαγής»…
Προειδοποιούμε τα τσιράκια των συμφερόντων : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!!!!! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ!!!!!! ΣΤΟΠ ΕΔΩ!!!!!!!!
Υ.Γ. Με ανησυχεί ταμαλα μια ταύτιση απόψεων του Βαγγέλα με τους Ψυχάρη -δο- δεξιούς σε ότι αφορά το ΔΝΤ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ- ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ- ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ- ΕΚΔΟΤΩΝ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ… Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, με την καραμέλα της «λιτότητας» που «δεν αντέχουμε άλλο», κύριε εμπνευστή των χαρατσιών για τον απλό κοσμάκη !!! Άσε και πάρουν την «γλύκα» της λιτότητας και αυτοί που ήθελε ο ΓΑΠ να συμμετάσχουν και προλάβατε να μην τον αφήσετε!!! … Παρά μόνο αν θέλεις να δώσεις ένα χέρι βοηθείας στα γερμανικά συμφέροντα… μπορεί να παίζει και αυτό… τα χέρια που νίβονται στην υγειά των κοροΐδων δεν φαίνεται να είναι πολλά, αλλά κρατάνε πολλά… ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ!!! Πρόσεχε μην μπερδεύεις τα δικά σου -και άλλο- ανάμεσα τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: