«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

SOS! ΕΠΕΙΓΩΝ! ΠΟΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!!!!!!!!


Ένας γιατρός από την Ελβετία προσφέρθηκε να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την περίπτωση του μικρού Λιάκου στην Ελλάδα. Οι γιατροί του Ωνάσειου ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!!! Οι γιατροί του Ωνάσειου ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε ΟΛΟΙ για ΠΑΙΔΙ και βάζουμε ΟΛΟΙ στο στόμα μας το : «Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα». Λοιπόν, καιρός να το αποδείξετε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!!! Ας απαιτήσουμε όλοι μαζί από τους γιατρούς του Ωνάσειου ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στον κο. Καλαγκο, έτσι ώστε η επέμβαση να γίνει στην Ελλάδα!!!!! Η να υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, έτσι ώστε η επέμβαση να γίνει στην Ελβετία!!!
Αυτή την στιγμή απευθύνω έκλυση προς τον υπουργό Υγειάς της Ελλάδας, προς ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές της Ελληνικής βουλής, έτσι ώστε αν δεν θέλουν οι γιατροί του Ωνάσειου (μάλλον λόγου «κύρους»…?), να στείλουν οι ίδιοι επίσημη πρόσκληση στον Ελβετό γιατρό, έτσι ώστε η εγχείρηση να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα!!!!! Ας μην ξεχάσουμε ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!! Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ πρώτα απ’ όλα, να μην θέλει οποιοσδήποτε να βάλει σε ένα κομμάτι χαρτί λίγα λόγια καλής υποδοχής σε έναν γιατρό ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ που προσφέρεται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να ΣΩΣΕΙ μια ανθρώπινη ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ, δίνοντας «σάρκα και οστά» στον όρκο του Ιπποκράτη!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
Εκπτώσεις θα κάνουμε και στους μισθούς μας και στις συντάξεις, και στις σπατάλες μας, και…., ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!!!!!!!!!
 Διαβάστε την ιστορία του μικρού Λιάκου όπως την βρήκα στο διαδύκτιο, γραμμένη από την απελπισμένη μαμά του:
Η ιστορία του Ηλία μας ξεκίνησε από 6 μηνών πού διαπίστωσα ότι δεν μεγάλωνε. Για 2 χρόνια γίνονταν εξετάσεις να βρεθεί κάποιο σύνδρομο,
βγαίνοντας το ιστορικό του και σε άλλα κράτη χωρίς να βρίσκουν κάτι.
Στα 3 χρόνια του, έκλεισε η φωνή του και ψάχνοντας να βρούμε τι συνέβαινε, χρειάστηκε να μπει χειρουργείο για ενδοσκόπηση στο Παίδων Αγία Σοφία.
Την προηγούμενη του χειρουργείου, στον καρδιολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε και το πρόβλημα στην καρδούλα του. Την επομένη μη έχοντας επιλογή οι ΩΡΛ του έκαναν τραχειοτομή λόγω στένωσης του λάρυγγα.
Μετά από 7 μήνες σε ηλικία 3,5 ετών κάναμε και επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο για υποβαλβιδική στένωση.
Δυστυχώς , 7 μήνες μετά υποτροπίασε με σταθερή όμως πορεία για 3 χρόνια περίπου.
Κατά τη διάρκεια κάναμε και προσπάθειες για αφαίρεση της τραχειοτομής δύο φορές στην Αγγλία , ενώ ο έλεγχος για το θέμα της ανάπτυξης συνεχιζόταν, αλλά δεν άλλαξε κάτι για τον λάρυγγα.
Ξεκινήσαμε όμως αυξητική ορμόνη δοκιμαστικά και την δέχτηκε , αλλά δυστυχώς την σταματήσαμε γιατί χρειάστηκε να πάρει κορτιζόνη που προκάλεσε διόγκωση στον εγκέφαλο.
Η καρδιά ωστόσο χειροτέρεψε χωρίς κάποιος εδώ να αναλαμβάνει να τον χειρουργήσει. Μάθαμε για τον Κο. Καλάγκο στην Ελβετία που δέχτηκε να έρθει αφιλοκερδώς στην Ελλάδα , αλλά δεν τον δέχτηκαν στο Ωνάσειο , οπότε ξεκινήσαμε τη διαδικασία να πάμε εμείς εκεί.
Το ραντεβού μας είναι στις 18 Ιανουαρίου εισαγωγή και στις 23 του Γενάρη το χειρουργείο. Όμως η επιτροπή απέρριψε το αίτημα μας με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε όλοι, το κράτος μας είναι αδιάφορο. Γι'αυτό ζητάμε τη δική σας ανθρωπιά. Ο αγώνας είναι άνισος και ο χρόνος μας πιέζει.
Ζητάω σαν μάνα τη βοήθεια σας για να καταφέρει το μωρό μου να συνεχίσει να γελάει και να παίζει!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας !!!
Δείτε ένα μικρό ΒΙΝΤΕΟ με τον ΛΙΑΚΟ:


Ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με ταλέντα και με κέφι για ζωή!



Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.

497/746323-57 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο ονομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΙΒΑΝ..GR 4701104970000049774632357
(BIC ) ETHNGRAA τηλ. 6945683728 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΔΩ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ  μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ

                                   ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!!
Όποιος θέλει, ας βοηθήσει το μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ !!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: