«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τι εννοούν...?

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοούν μερικοί όταν μιλάνε για «σκευωρίες» εις βάρος του ΒΒ- και μάλιστα είναι οι ίδιοι που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ σκευωρία εις βάρος του GPapak (όπως ούτε παλιά εις βάρος του ΓΑΠ). Διότι άλλο είναι ότι ποτέ δεν παραπέμφθηκε ο ίδιος για αλλοίωση του USB και άλλο για αυτό που πραγματικά παραπέμφθηκε για ανάκριση: απιστία εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, μη άσκηση ελέγχου στους μεγάλο καταθέτες, όπως όφειλε, και υπεξαγωγή εγγράφου. Αν θέλουμε να δούμε την αλήθεια κατάματα, θα πρέπει να παραδεχθούμε πως η πράξη Βενιζέλου είναι ο ορισμός της υπεξαίρεσης. Το ανεπίσημο αρχείο ήταν ιδιοκτησία του κράτους και όχι του εξωθεσμικού συρταριού ενός ατόμου. (Να έχει άραγε καμία σχέση ότι θέλει να βγει από την ανακριτική το όνομα του, αλλά να μείνει του GPapak?)
Υ.Γ.1 Αλήθεια, το ΣΔΟΕ γιατί ελέγχει ανώνυμες καταγγελίες και δεν ελέγχει CD της Λαγκάρντ?!!! Επίσης γιατί ο ΒΒ συμφώνησε σε αυτά???
Υ.Γ. 2  Πως γίνεται να μην ασκήσεις έλεγχο αν θεωρείς νομικά «ανεπίσημο έγγραφο», αλλά να το θεωρείς «επίσημο» όταν πρόκειται να παραπέμψεις κάποιον άλλον???!!! Και μάλιστα να τον τιμωρήσεις κομματικά δίχως επίσημες διαδικασίες για μια υποτιθέμενη «πράξη» που εκ των υστέρων αποδείχτηκε μη βάσιμη κατηγορία!!! Είπαμε ότι όποιος το στηρίζει αυτό θα πρέπει να σκίζει τα πτυχία του (να ζήσουν οι φοιτητικές κλαδικές στην Ελλάδα – βγάζουν αλησμόνητα "μυαλά"…).


Υ.Γ. 3 Και μια είδηση τελευταίας στιγμής…Για δεύτερη φορά ο Βαξεβάνης φωτογραφίζει το ίδιο πρόσωπο, απαντώντας από το twitter του:



Δεν υπάρχουν σχόλια: