«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Και πάλι ύποπτη σπατάλη δημοσίου χρήματος

BOYΛΗ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ:Μάρκος Μπόλαρης :Το 2003 για τις λεγόμενες άγονες γραμμές δόθηκαν από την κυβέρνηση 25 εκ€ . Το 2008 5 χρόνια με τα, το ποσό αυτό τετραπλασιάστηκε, έγινε 100εκ€.

Μάρκος Μπόλαρης :Το 2003 για τις λεγόμενες άγονες γραμμές δόθηκαν από την κυβέρνηση 25 εκ€ .
Το 2008 5 χρόνια με τα, το ποσό αυτό τετραπλασιάστηκε, έγινε 100εκ€
συνολικά σε αυτά τα χρόνια αντί να δοθούν 125 εκ€ , 5 * 25 εκ€ δόθηκαν 5 *60 εκ€ δηλαδή 300εκ € δηλαδή είχαμε αύξηση 175 εκ €

τα νησιά είναι τα ίδια
τα πλοία που πηγαίνανε εξυπηρετούσαν τα ίδια νησιά.
Από τον:
Ο Πολίτης.

2 σχόλια:

XRHSTOS FRIK είπε...

lipwn den psifizw edw kai polla xronia giati einai oloi kleftes! ouden ekseroumenou! an 8ymosaste mia ellhnikh tenia pou elege (o klepas, tou klepsantos kai oi paliokleftareoi) etsi eiani oloi apo ton prwto ews ton telefteo! apo ton tote karamalaka, ton allo ton antriko ton faflata me ta polla 8a, ton kantemi ton mitso kai taki ton allo me tis 8roumpes sthn mouri ton xonto twra kai ton allo to boutiropaido pou ekane mia trypa sto nero otan htan ypourgos eksoterikwn! emena kanenas keratas apo daftous den mou edwse fragko tsakisto kai oute ta 8elw giati 8a brwmisw ta xeria mou kaithn ypolipsi mou. esxos stous politikous polikatides tempelides pou trwne me thn sesoula ta lefta tu kosmaki. pite mou ti forous plirwnoun oi keratades aytoi! oust kai stous prasinous kai stous kokkinous kai stous mple! remalia e remalia xaramofaides! den sas antexoume pia ekso apo thn ellada koprites e koprites!

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Φίλε μου, δικαίωμα σου να μην ψηφίζεις… Αλλά για να αλλάξεις τα δεδομένα, νομίζω ότι πρέπει να το κάνεις. Βέβαια μετά από πολύ σκέψη και με λογική. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι φταίνε όλοι οι πολιτικοί. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί με ειλικρινείς προθέσεις και ιδεολογία, που τιμούν αυτό που λέγεται «επάγγελμα» πολιτικού, ο οποίος δίνεται και ξεχνά το σπίτι του, για τους απλούς πολίτες. Τώρα, αν εσύ είσαι τόσο α[απογοητευμένος όπως δείχνει το σχόλιο σου, θέλω να σου υπενθυμίζω ότι τους άλλους, τους «κοπρίτες» όπως τους λες εσύ, τους έχουν ψηφίσει πολλοί από αυτούς που θελαν ρουσφέτια για τους εαυτούς τους και για τους συγγενείς. Αυτοί που ξεχνούν ότι είναι ένα μικρό μέρος του ελληνικού λαού και ότι για να λειτουργήσει σωστά το σύνολο, πρέπει το κάθε κομμάτι του να είναι υγείες. Οπότε, τα έκαναν όπως τα μούτρα τους. Πάντα για να «βολευτούν» ατομικά και προσωρινά.
Όπως σου είχα πει, νομίζω ότι αρκετοί πολιτικοί δόθηκαν και θα δοθούν στον απλό κόσμο.
Νομίζω ότι ο Ανδρέας άλλαξε την τύχη πολλών φουκαριάρηδων στην Ελλάδα και τα «θα» για οποία μιλάς εσύ, αρκετά τα έκανε πραγματικότητα. Δεν τα πρόλαβε όλα. Αλάνθαστος μπορεί να είναι μόνο ο Θεός και αυτοί που κάθονται και δεν κάνουν τίποτα. Όσο για τον ΓΑΠ, ξεχνάς αυτά που θυμάμαι εγώ συνέχεια, ότι πήρε μια «καυτή πατάτα» (το Υπουργείο Εξωτερικών μετά μια δύσκολη περίοδο) και είχε μια πολύ επιτυχημένη θητεία, διεθνώς αναγνωρισμένη. Το ίδιο και για το Υπουργείο Παιδείας, όπου απέδειξε την βαθιά του ευγένεια και δημοκρατία που τον χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο. Είμαι σίγουρη, λοιπόν, ότι θα κάνει πολύ καλή δουλεία σαν Πρωθυπουργός, τόσο σαν εξωτερική πολιτική (όπου είναι ο μόνος που απαίτησε για την Ελλάδα, από την Ε.Ε. και θα συνεχίζει να βάλει τους όρους για μας), όσο και στην εσωτερική πολιτική, όντως ο ΜΟΝΟΣ υπάρχον Αρχηγός Κόμματος που είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και σέβεται τις απόψεις τους. Μάλιστα, ζητεί τον διάλογο με τους πολίτες και λαμβάνει υπόψη τις θέσεις τους. Είμαι λοιπόν σίγουρη ότι, παρότι δεν είναι ο Θεός, είναι ο μόνος για τον οποίον δεν θα υπάρχουν πολλά «θα», γιατί είναι ο πολιτικός που θέλει να μιλήσει με πράξεις και ζητάει και θέλει την διαφάνεια και τον έλεγχο από τους πολίτες. ΠΡΕΠΕΙ να του δώσουμε την ευκαιρία να το αποδείξει σαν Πρωθυπουργός. Για όλα αυτά λοιπόν, πιστεύω ότι πολλοί θα τον ψηφίζουν, όπως και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο οποίος δείχνει μέρα με την μέρα πόσο άλλαξε και πόσο κοντά στους ανθρώπους είναι και πάλι.
Όσο για τα πολλά «θα» του «σημερινού χοντρού» όπως τον λες, νομίζω ότι είναι ασυγχώρητα, όπως όλα τα ψέματα, τα σκάνδαλα και την πολιτική που ευνοεί τα μεγάλα συμφέροντα και μόνο, τις σημερινής κυβέρνησης, Όπως ασυγχώρητα είναι και τα παπαγαλάκια που έλεγαν «ας να τους δώσουμε και την 2η ευκαιρία, για να ολοκληρώσει». Τι; Να μας αποτελειώσει; Όπως και όλοι αυτοί που άθελα τους (η μη), ψηφίζοντας «από αντίδραση» όπως ισχυρίζονται, η λευκό, έδωσαν την δυνατότητα του «χοντρού» να «ολοκληρώσει».
Λοιπόν, ευθύνη φέρνουν και οι πολίτες, μη σκεπτόμενοι, η αυτοί που παίρνουν τα έτοιμα (δηλαδή ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ και τα συμφέροντα), ότι για όλα φταίνε η Πολιτική η οι Πολιτικοί. Ας διακρίνουμε τους Πολιτικούς και ας πορευτούμε ανάλογα, για το Αληθινά Καλό της Ελλάδας και τον παιδιών μας. Μέλλον χωρίς Πολιτική και Πολιτικούς (για τους Απλούς Πολίτες), δεν υπάρχει!