«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Dream on...


Πριν να δημιουργήσω τα δικά μου blogs, ήρθα σε επαφή με τα φόρουμ, από μια βαθιά ανάγκη να εκφραστώ και να υπερασπιστώ αυτόν και αυτά που έκρινα ότι είναι σωστά, όχι μόνο με την καρδιά, αλλά και με το μυαλό μου. Τότε όταν ένιωσα μόνη εδώ που ζω…

Και είμαι σίγουρη ότι έκρινα έτσι όπως έπρεπε, έτσι όπως είναι δίκαιο. Μαζί μου ήταν οι πολλοί.
Δεν μου έφτασε όμως αυτό. Ένιωσα ότι πρέπει να συνεχίζω. Και άρχισα δειλά- δειλά, ένα blog. Το όνομα του είναι αυτό που με εκφράζει σαν στάση ζωής από πάντα: “Με Αγάπη για τις Ανθρώπινες Αξίες”. Και ξαφνικά η απόσταση ανάμεσα μας ελαχιστοποιήθηκε.
Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε συγγραφέας. Μπορεί να μην διαχειρίζομαι σωστά τις λέξεις, αλλά με οδηγεί η καρδιά μου… Ότι γράφω εδώ, είναι κατάθεση ψυχής ενός ανθρώπου που δεν του αρέσουν πολύ τα λόγια, αλλά οι πράξεις. Πράξεις που κάνω για τα παιδιά (και όχι μόνο) του τόπου όπου ζω, πολύ πιο πριν να ανήκω κάπου. Καμιά φορά όμως και τα γραμμένα λόγια είναι πράξη δύναμης χαρακτήρος. Έτσι γεννήθηκε και το: “Η Δύναμη της Αγάπης”.
Βρίσκομαι σχετικά λίγο καιρό στο χώρο των blogs. Αρκετό όμως, νομίζω, για να μπορέσω να διακρίνω. Όταν μάλιστα γνωρίζεις κάποιον/κάποια (στην μικρή κοινωνία όπου ζεις), που γράφει (η της τα γράφουν) και ξέρεις ότι η πράξεις του/της δεν συμβαδίζουν με τα ωραία λόγια, λες: μήπως δεν έχει νόημα; Αλλά συνέχισα, γιατί ήξερα ότι κάνω το σωστό.
Σε αυτό τον χώρο των blogs, απέκτησα @φίλους, ελπίζω τόσο αληθινούς όπως τα γραπτά τους.
Μερικοί γράφουν για την τέχνη, μερικοί γράφουν το ημερολόγιο τους, άλλοι αφήνουν αποτυπωμένη στο διαδίκτυο την έκφραση της άποψης τους και αυτό για μένα σημαίνει να τολμάμε. Αυτό για μένα σημαίνει ότι, με οποιοδήποτε κόστος, υπερασπίζουν το Ανθρώπινο Δικαίωμα στην Ελεύθερη Έκφραση! Πιστέψτε με, το να μην μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα την άποψη σου για τα δρώμενα, να σε φιμώνουν, είναι ότι χειρότερο… Παύεις να νιώθεις Ελεύθερος Άνθρωπος. Σκεφτείτε μόνο αυτό που γίνεται στην Κίνα με τα blogs (παραλίγο να γίνει και εδώ…).
Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω παραλάβει ένα βραβείο για τα blogs μου από έναν “μαέστρο” στο χώρο μας- και αυτό με τιμά ιδιαίτερα- έναν άνθρωπο που έχει την ίδια Αγάπη για τα παιδιά με μένα και με αυτό εκφράζει την Ανιδιοτελής Αγάπη προς το Μέλλον και τη Ζωή, έναν καλό @φίλο, τον VaD, που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ξέρουν να προσφέρουν, οπουδήποτε και αν ζουν και υπάρχουν... με Σεβασμό προς τις Ανθρώπινες Αξίες που ήξερε από παλιά αυτή η χώρα. Αν τις τηρείς, μακριά η όχι, γεννημένοι αλλού η εδώ, με ελληνικό αίμα η όχι, από αυτή την άποψη όλοι είμαστε Έλληνες… Με Σεβασμό στο παρελθόν, ξέρουμε ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το Μέλλον Όλων των παιδιών, κτίζοντας σωστά το Παρόν, με διάθεση να Δίνεσαι στους συνάνθρωπους σου και όχι να παίρνεις μόνο… Αυτή είναι και η ουσία του Ελληνισμού και της χώρας που έδωσε ότι πολυτιμότερο για την πρόοδο του ανθρώπινου είδους: την Δημοκρατία. Για σένα VaD αφιερώνω το μεγαλύτερο θαύμα του κόσμου, όπως την βρήκα εδώ.
Ο καλός μου Βασίλη (@VaD)- ο οποίος παρελάβε το βραβείο απο εναν "μαγο των blogs" Aaton- μετά από έκκληση μου, μου επέτρεψε να το δίνω σε περισσότερους από 8. Με αυτή την έννοια, το αφιερώνω σε ΟΛΟΥΣ εσάς, @φίλοι μου.
Αλλά θα μου επιτρέψετε, μια που πολλοί από σας τους οποίους σκέφτηκα (Αλέκα μου, Marianaonice, bussy bee, roadartist, Zanzibar, laplace78, skouliki, faraona, κηπουρός, πολύχρωμα όνειρα, Γλάρος, πας(χ)παλιτσα, Είμαστε ακόμα εδώ, Μερόπη, habilis, και όλοι οι άλλοι που συνηθίζω να επισκέπτομαι και σε όλους που με "παρακολουθούν" παντού), το πήρατε, να αναφερθώ και να αφιερώνω το Proximidade τώρα και σε άλλους. Σε αυτούς που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους και είναι παράδειγμα και στήριξη για τους άλλους, όπως ο Gregory, o Μικρός Ήρωας, Η Λυδία πολεμά με τον καρκίνο και η μαμά της, η Λυγερή, η Μαμά ετών 37, ο Chrisxx, η single Mamma, η Ξένη , Υπάρχουμε- Συνυπάρχουμε... και βέβαια σε όλες τις ιστοσελίδες που βοηθάνε τέτοιες περιπτώσεις και όχι μόνο, όπως το Χαμομηλάκι, Η Φλόγα, ο Μετανάστης, ο Αδέσποτος, η Πίστη, Χωρίς Σύνορα, η Μέριμνα και πολλά άλλα που μπορεί να μου ξεφεύγουν τώρα (βοηθείστε με…).
Για όλους εσάς που κρατάτε αναμμένο το Φως της Ελπίδας:


Θα ήθελα επίσης να αφιερώνω το βραβείο και σε όλους αυτούς που τόσο πολύ με εμπνέουν με το θάρρος της ελεύθερης άποψης τους (το ξέρω ότι δεν έχετε ανάγκη κανένα βραβείο για να συνεχίζετε): @ρ@τε πύλ@ς, Γεώργιος Κρόγιας, Chouvi, Alzap, Barel, G700, Ellie, Leondokardos, Matrix, Πλωμάρι, Ο Πολίτης, Rec-on, ο Νίκος Λαγκαδινός (και στο- Το Δίκτυο), Πολιτική Αφύπνιση, Ασκαρδαμυκτί, Ένα γελαστό απόγευμα, Μια κοινωνία για όλους, Μοναχικός Λύκος, Ο Ανάρχας τση Ζάκυνθος, Στέφανος Παπανώτας, sibilla, Νάσος, Δημήτρης Καραμίτσας, Τσουκνίδα, Όχι στο Όνομα μας, κ.α. που μπορεί να ξέχασα προς στιγμή. Σας ευχαριστώ και υποκλίνομαι. Συνεχίστε το Όραμα.

Ένα βραβείο και για τον Leviathan, για την εξαίρετη μορφή του blog του και γιατί μου αρέσει πολύ το σινεμά.
Το αφιερώνω βέβαια και σε όλους που με “παρακολουθούν” στα blogs μου, σε όλους που συνηθίζω να επισκέπτομαι, σε όλους που απαρτίζουμε τον Έφηβο και στους καινούργιους μου @φίλους στο sync me.
Ας μείνουμε πάντα έφηβοι στην ψυχή μας…
Σας ευχαριστώ όλους εσάς, τους συνοδοιπόρους μου στο Όνειρο… όλους εσάς που ξέρουμε ότι είμαστε περαστικοί σε αυτή την ζωή και το μόνο που αφήνουμε πίσω μας είναι ο δρόμος που ανοίγουμε για τους άλλους που έρχονται… Συνεχίστε μέχρι τα Όνειρα σας να γίνουν Αληθινά…

51 σχόλια:

gregory είπε...

ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕς ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑς ΠΟΥ ΚΑΝΗς ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑς ...ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΗΣΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ...ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΡΜΕΝ-ΛΟΥΚΙΑ...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Α-Γ-Α-Π-Η!!!!!!!
Δικαίωσες το όνομά σου ...
ΑΞΙΑ!!!!!!

Είσαι ανεκτίμητο άτομο
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ e-ΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
Καλή σου εβδομάδα!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Gregory,
Εγώ ευχαριστώ πολύ.
Όταν έρχεσαι στο νησί μου, να με ενημερώσεις οπωσδήποτε…
Καλή σου δύναμη! Με εκτίμηση.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ,
Αγαπημένη μου, με κάνεις και κοκκινίζω…
Δεν βρίσκω λόγια… Απλά κάνω αυτά που νιώθω.
Σε ευχαριστώ πολύ για την @φιλία σου.
Με αγάπη.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Είσαι Αγάπη όνομα και πράμα!
Σε ευχαριστούμε όλοι κι ανταποδίδουμε την αγάπη σου...

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Ασκαρδαμυκτί,
Εγώ σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά.
Δεν είμαι καλή στα λόγια, σας το είπα…
ΑΞΙΟΙ! Τίποτα άλλο.

konstantinos chouvardas είπε...

ΑΓΑΠΗ!!! το όνομα και οι πράξεις τα λένε όλα!!!

Σ'ευχαριστώ... αλλά να ξέρεις η δύναμη που παίρνεις απο τους άλλους είναι αμοιβαία... και μεις παίρνουμε δύναμη όταν κάποιος σχολιάζει το blog...και μάλιστα όταν είσαι εσύ...

Σ'ευχαριστώ και ανταποδίδω...
συντροφικά και με "αγάπη για τις ανθρώπινες αξίες" :-)

barel είπε...

Αγάπη σε ευχαριστώ για το πραγματικό τιμητικό δώρο .Και είναι τιμητικό όχι γιατί αποτελεί βραβείο αλλά γιατί μου το απονείμεις εσύ και έτσι αποκτά ιδιαίτερο βάρος και αξία.

Τέλος σου αφιερώνω μερικές σκέψεις του Thomas Paine που εκφράζεις:

My country is the world and my religion is to do good.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@kostas chouvardas,
Ευχαριστώ πολύ για όλα.
Πρώτα απ’όλα σ’ ευχαριστώ για την φιλία σου, για το ότι είσαι τόσο πρόσχαρος και για πολλά άλλα. Είμαι σίγουρη ότι το κάνεις με αγάπη για τις ανθρώπινες αξίες.
Συντροφικά και ανθρώπινα, με εκτίμηση.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Βarel,
Με συγκινείς αφάνταστα… Δεν νομίζω ότι αξίζω τόσα… είμαι ένας απλός άνθρωπος, όπως τόσοι άλλοι… Τιμή μου που σε @γνώρισα.
Καλή δύναμη, με φιλία.

blogger είπε...

All we need is love :)

KΑΡΜΕΝ είπε...

@krogias,
Έτσι είναι… Ανιδιοτελής αγάπη…
Σε ευχαριστώ πολύ για την φιλία σου.
Συντροφικά και φιλικά.

marianaonice είπε...

Agapi και συμπατριώτισσά μου, γιατί μπορεί να μην έχω γεννηθεί στο νησί της Λέσβου, (κατάγομαι και από τους δύο μου γονείς όμως από εκεί) αλλά το νοιώθω ότι ανήκω σ' αυτό, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναφορά σου και σε μένα...
Ναι @φίλη μου, όλοι μαζί οι @συνοδοιπόροι κάνουμε την αλλαγή σ' αυτό το μαύρο που έντυσαν τον κόσμο μας όλοι αυτοί που ποτέ δεν ένοιωσαν τι θα πει Αγάπη!!

Τα φιλιά μου και καλή εβδομάδα!

nasosgr είπε...

Αγάπη με όνομα και σε χάρη ο ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ σε ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σου διάθεση να ασχοληθείς μαζί μας.

Η τιμητική αυτή διάκριση για να μας εντάξεις στους αναγνώστες σου, μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με μεγαλύτερη υπευθυνότητα για την πορεία μας από εδώ και πέρα.

Ελπίζουμε στην επιεικιά σου αν σε κάτι σταθούμε κατώτεροι των προσδικιών σου, δώσε μας και μία ακόμη ευκαιρία, αν και απευχόμαστε να χρειαστεί.

Με συγκινητική διάθεση αλλά και απέραντη εκτίμηση αποδεχόμαστε την αγάπη σου και ανταποδίδομαι στα μέγιστα ανθρώπινα μέτρα.

Για το : ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάσος

Γιώργος Οικονόμου είπε...

Είσαι Αγάπη όνομα και πράμα!

Σ'ευχαριστώ... αλλά να ξέρεις οπος είπε και
ο φίλος kostas chouvardas η δύναμη που παίρνεις απο τους αλλους είναι αμοιβαία... και μεις παίρνουμε δύναμη όταν κάποιος σχολιάζει το blog...και μάλιστα όταν είσαι εσύ...

Εύχομαι να έχεις καλή δύναμη υγεία και να είσαι πάντα ευτυχισμένη

Ευχαριστούμε και ανταποδίδομαι συντρόφισσα

nasosgr είπε...

Μία ανάρτηση για σένα από :
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ


"Δευτέρα, 9 Φεβρουάριος 2009

Στην Αγάπη με το όνομα και τη χάρη ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" σε ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σου διάθεση να ασχοληθείς μαζί μας ! ! !

Κυριακή, 8 Φεβρουάριος 2009
Dream on... "

VAD είπε...

Αγάπη,πρώτα-πρώτα σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,υπερβολές βρε:)
Ειμαι απλά ένας απ'τους@φίλους σου που σε...παρακολουθεί ανελλιπώς:))
Τοχα δει και γω το Χαμομηλάκι,συγκλονιστική η απάντηση του μικρού κοριτσιού!
Συνέχισε τον καλό σου αγώνα,οι αξίες δικαιώνονται...

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Ωραίο όνομα! Σε αφοπλίζει με το πρώτο.
Σε ευχαριστώ για την διάκριση, την τιμώ και θεωρώ πράγματι ότι είναι πάρα πολλοί οι bloggers
που την δικαιούται. Το ότι και σύ με θεωρείς έναν απ' αυτούς μου ενισχύει το θάρρος να προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνω οσο μπορω καλύτερα και για περισσότερο χρόνο .
Σε ευχαριστώ και πάλι για την φιλική παρουσία σου ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ

http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Τα Πολύχρωμα Όνειρα σε ευχαριστούν για το βραβείο καλή μου...φιλιά πολλά καλή εβδομάδα

Στέλιος είπε...

Σ ευχαριστώ και εγώ! Πάντως ο δικός σου αγώνας είναι δυσκολότερος, έχει να κάνει με τα αισθήματα :)

mamma είπε...

Συγχαρητήρια για τη βράβευσή σου!
Σ' ευχαριστώ που με συμπεριέλαβες στα δικά σου βραβεία:)

KΑΡΜΕΝ είπε...

@marianaonice,
Βέβαια και θα κάνουμε την διαφορά όλοι αυτοί που νοιαζόμαστε πραγματικά για τον συνάνθρωπο μας. Νομίζω ότι είμαστε αρκετοί και είναι στο χέρι μας να διακρίνουμε τους αληθινά ανθρώπινους και να στηρίξουμε τον αγώνα τους.
Πολλά φιλιά και ευχαριστώ.
Υ.Γ. Έρχεσαι καθόλου στο πιο καταπληκτικό νησί του Αιγαίου, στο νησί μας;

KΑΡΜΕΝ είπε...

@nasosgr,
Μεγάλη μου τιμή και για άλλη μια φορά, εγώ σας ευχαριστώ διότι παίρνω δύναμη από σας.
Νιώθω μεγάλη υποχρέωση.
Σε ευχαριστώ πολύ. Φιλικά και συντροφικά.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Γιώργος Οικονόμου,
Φίλε μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω.
Ξέρεις πως θα είμαι ευτυχισμένη και θα βρω την υγεία μου, έτσι; Όταν θα είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυβέρνηση και ο ΓΑΠ Πρωθυπουργός. Για μια Ελλάδα με ανθρώπινο πρόσωπο.
Φιλικά και συντροφικά.

marianaonice είπε...

Kάθε καλοκαίρι από 13 -14 Αυγούστου μέχρι τέλους είμαστε εκεί στο σπίτι μας στην Αγιάσο!
Αν δεις τις αναρτήσεις μου του Αυγούστου 2008 θα δεις πολλά θέματα από τις διακοπές μου εκεί!
Το νησί μας το λατρεύω Αγάπη μου όπως και τους ανθρώπους του!
Έτυχε να γνωρίσω αξιαγάπητους ανθρώπους εκεί. Για να καταλάβεις λίγο πως βιώνω τις διακοπές μου δες εδώ τι σημαίνει για μένα αυτό το νησί
Φιλιά!!

KΑΡΜΕΝ είπε...

@nasosgr,
Με συγκινείς… Ειλικρινά, με εκτίμηση.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@VaD,
Τώρα ποιος υπερβάλει;
Ας δικαιωθούν οι Ανθρώπινες Αξίες. Αυτές είναι η ουσία του Σοσιαλισμού και της Δημοκρατίας.
Φίλε μου, ξέρεις ότι η παρακολούθηση είναι αμοιβαία, έτσι;
Έγραψα για σένα αυτό που παίρνω μέσα από τα γραπτά σου και νιώθω ότι είναι αληθινά.
Φιλικά. Την εκτίμηση μου προς εσένα να την θεωρείς δεδομένη.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@λυγερη,
Εκφράζεις αυτή την ανθρώπινη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας σαν άνθρωποι… Η έντονη μορφή της είναι στις γυναίκες και στις μανάδες. Και εσύ είσαι εκπρόσωπος αυτής της δύναμης, της αγάπης της μάνας προς τα παιδιά, όλα τα παιδιά.
Συνέχισε τον αγώνα σου, καλή δύναμη και ότι θέλεις, είμαστε δίπλα.
Φιλικά.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Ο/Η ΕΛΕΝΑ-ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΑ,
Ελενίτσα μου, ξέρω ότι είσαι πολύ καλή @φίλη και καλός άνθρωπος. Άξια.
Πολλά φιλιά.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@@ρ@τε πύλ@ς,
Καλέ μου, όλα έχουν να κάνουν με τα αισθήματα. Το να δίνεις ένα αγώνα για ένα "πιστεύω", σημαίνει να μην είσαι αναίσθητος και το να νοιάζεσαι είναι η ουσία της ζωής, είναι η αγάπη προς τους ανθρώπους και βασικά, προς το μέλλον ολόκληρης της γης.
Με εκτίμηση, φιλικά και συντροφικά.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@mamma,
Καλή μου, σε σένα πολλά συγχαρητήρια. Το δικαιούσαι. Ο αγώνας σου σαν single mamma δεν είναι εύκολο. Αλλά τον δίνεις καθημερινά και αξιοπρεπέστατα.
Καλές αναρτήσεις στην συνέχεια.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@marianaonice,
Ελπίζω ότι θα βρεθούμε αυτό το καλοκαίρι. Εσύ στο βουνό, εγώ δίπλα στην θάλασσα. Ευτυχώς η αποστάσεις δεν είναι μακρινές. Όποτε το κλείσαμε. Περιμένω…
Φαίνετε ότι αγαπάς πολύ το Αγιάσο. Δεν έχεις και άδικο, είναι πανέμορφο χωριό και πρέπει να έχουμε και κοινούς γνωστούς.
Πολλά φιλιά.

plomari είπε...

Σε ευχαριστώ συντρόφισσα, και εύχομαι καλή και μακρά συνέχεια σ' αυτή την ωραία περιπέτεια, άλλωστε το ταξίδι πρέπει να χαιρόμαστε και όχι μόνο τον προορισμό!

Elli είπε...

σε ευχαριστώ πολύ! δεν είχα δει μέρες τα μπλογκς κι άργησα να παραλάβω το βραβείο μου!

KΑΡΜΕΝ είπε...

@plomari,
Γιώργο μου, χαίρομαι πολύ το ταξίδι, αλλά η σκέψη μου είναι πάντα στον προορισμό…
Συγχαρητήρια, το αξίζεις!
Φιλικά και συντροφικά.
Υ.Γ. Όταν έρχεσαι στο νησί, να σε δούμε λιγάκι…

KΑΡΜΕΝ είπε...

@ellie,
Όχι, εγώ σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μας προσφέρεις.
Δεν πειράζει, φτάνει που έφτασε στα άξια χέρια σου…
Φιλικά.

marianaonice είπε...

Σίγουρα θα βρεθούμε!
Και θα πιούμε και τα ουζάκια μας!
:)))

KΑΡΜΕΝ είπε...

@marianaonice,
Τέλεια, φίλη μου. Σε περιμένω, λοιπόν…

roadartist είπε...

Δε μπορώ να μην σε ευχαριστήσω και εγώ για την αναφορά και τη σκέψη σου..Να είσαι καλά, δυνατή και πάντα να υπερασπίζεις..δυνατά την αλήθεια με τόλμη.. Καλή εβδομάδα!

KΑΡΜΕΝ είπε...

@roadartist,
Σε ευχαριστώ εγώ, αρτιστάκι μου. Η προσφορά σου στο χώρο είναι μεγάλη, δεν έχεις ανάγκη να σε αναφέρω εγώ. Απλά, όπως σου ξαναείπα, σε συμπαθώ γιατί, μάλλον, μου μοιάζεις κάπως σαν χαρακτήρα.
Την ίδια καλή δύναμη σου ανταποδίδω. Με φιλία.

Matrix είπε...

Πατριώτισσα ευχαριστώ πολύ!

Συνέχισε έτσι ε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗ, τι να πω εγώ ;
Θέλω να σου πω να μην το βάλεις κάτω απέναντι στα σκυλιά που θέλουν να λέγονται σύντροφοί σου.
Εσείς σύντροφοι, ομοϊδεάτες, άνθρωποι της κοινωνίας πρέπει να ξέρετε ότι η γυναίκα αυτή είναι ένα πραγματικό σύμβολο αγώνα, που κάποιες γραφειοκρατίες και μηχανισμοί την έχουν ταλαιπωρήσει και αδικήσει αφάνταστα.
Προσωπικά θα κάνω ό,τι μπορώ για να το βουλώσουν, ας το κάνουμε και οι υπόλοιποι.
Είμαι στο πλευρό σου και το ξέρεις, απλά δεν μπλέκομαι με τα "πίτουρα" αυτά.

Μικρός ήρωας είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ και χαίρομαι που γνωρίζω το μπλογκάκι σου!!Δεν έτυχε να σε διαβάσω νωρίτερα όμως τώρα θα περνάω κι απο εδώ την βολτούλα μου!!Να είσαι καλά και να μη ξεχνάς ποτέ να χαμογελάς..και πάλι ευχαριστώ!Φιλάκια.

nasosgr είπε...

@ Δημήτρη Καρ.

Ξέχασες τους φίλους σου !!!

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Matrix,
Ευχαριστώ πολύ.
Και εσύ το ίδιο, έτσι;

KΑΡΜΕΝ είπε...

@dialogoskoinonia,
Δημήτρη,
Πάντα οι άνθρωποι της προσφοράς δεν αρέσουν σε αυτούς που έχουν προσωπικό συμφέρον και τίποτα άλλο… Αυτά όμως, αν είσαι αληθινά άνθρωπος και ξέρεις ότι είσαι με το δίκιο, σε κάνουν πιο δυνατός.
Σε ευχαριστώ πολύ για την φιλία σου.
Κάνεις καλή δουλειά στην ιστοσελίδα σου, συνέχισε έτσι.
Συντροφικά και φιλικά, με εκτίμηση.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@Μικρός ήρωας,
Εμείς όλοι σε ευχαριστούμε πολύ που υπάρχεις και μας δίνεις το παράδειγμα δύναμης ψυχής.
Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες και σε περιμένω ξανά.
Να ξέρεις, γλυκιά μου, ότι εμείς οι ενήλικες, υποκλινόμαστε μπροστά σου.
Πολλά, πολλά φιλιά, με αγάπη.

KΑΡΜΕΝ είπε...

@nasosgr,
Γιατί νιώθω ότι αρχίζω να μην καταλαβαίνω; Με ξεχάσατε;… είμαι και εγώ εδώ.
Σύμβολο του ανθρώπινου αγώνα είναι ο Μικρός Ήρωας και ο Gregory και… πολλοί άλλοι. Όλοι εμείς να μην ξεχνάμε ποτέ ότι πρώτα απ’όλα για αυτά τα παιδιά και για όλους τους άλλους, είμαστε εδώ… Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

nasosgr είπε...

@agapi

ΟΧΙ καλή μου, για το Δημήτρη ήταν η αιχμή. ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, δες και εδώ : ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

νατασσΆκι είπε...

Εγώ δεν σε ήξερα πριν, και είναι διπλό το ευχαριστώ μου. Για το σκεπτικό σου και μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι εδώ μεσα. Εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι έχω πολλά θετικά κέρδη :)

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, και για την ευκαιρία να σε γνωρίσω!
:)

Καλημέρα :)

KΑΡΜΕΝ είπε...

@νατασσάκι,
Ευχαρίστηση μου.
Καλώς ήρθες στο blog μου.
Φιλικά.